به گزارش ایرنا از اعلام روز سه شنبه روابط عمومی و امور بین الملل سازمان منطقه آزاد قشم، افشار فتح الهی در نخستین جلسه برنامه ریزی برای برگزاری جشنواره تابستانی قشم، اظهار داشت: هدف از برگزاری این جشنواره افزایش ورود مسافران، رونق فعالیت اماکن اقامتی، بازارها و مجتمع های تجاری و ارائه خدمات به علاقه مندان حوزه گردشگری جزیره است.
وی ادامه داد: جشنواره تابستانی توسط بخش خصوصی (مجتمع های تجاری و اقامتی جزیره) و با مشارکت و حمایت سازمان منطقه آزاد قشم در نیمه دوم تیرماه سال جاری برگزار می شود.
مدیرعامل سازمان منطقه آزاد قشم با تاکید بر ایجاد زیرساخت ها برای برگزاری این برنامه، افزود: برنامه ریزی ها باید به نحوی انجام شود که علاوه بر سال جاری، در سال های آینده نیز شاهد برگزاری جشنواره تابستانی با استقبال گردشگران مواجه شود.
به گفته فتح الهی؛ با تقویت بخش خصوصی و اجرای برنامه های فرهنگی، هنری و تفریحی برای میزبانی شایسته و ایجاد شور و نشاط اجتماعی و همچنین جذب حداکثری گردشگران در ایام تعطیلات تابستان برنامه ریزی های متنوعی صورت گرفته است.
وی خاطرنشان کرد: برای برگزاری هرچه بهتر جشنواره تابستانی قشم و معرفی برند گردشگری جزیره، نظارت بر موسسات و زیرساخت های گردشگری و ارایه آموزش های لازم به فعالان حوزه های مختلف گردشگری در جزیره قشم آغاز شده است.
نخستین جلسه برنامه ریزی برای برگزاری جشنواره تابستانی قشم امروز سه شنبه دهم خرداد ۱۴۰۱ با حضور افشار فتح الهی، رییس هیات مدیره و مدیرعامل سازمان منطقه آزاد قشم، سرپرست معاونت فرهنگی، اجتماعی و گردشگری، معاون فنی و زیربنایی و جمعی از مدیران این سازمان برگزار شد.
به گزارش ایرنا، جزیره زیبای قشم مشرف به تنگه هرمز و مجرای ورودی به خلیج فارس و دریای عمان است.
این جزیره که بزرگترین جزیره خلیج فارس است، به دلیل مجاورت با اقیانوس هند، وجود منابع نفت و گاز و واحدهای پتروشیمی و پالایشگاهی و تجهیزات فراساحلی و برخورداری از تسهیلات بندری برای کشتیهای بزرگ (در رده پاناماکس) یکی از استراتژیکترین جزایر ایران و خلیج فارس است که به دلیل خدمات سوخترسانی به کشتیهای عبوری از آبراهه بینالمللی و پارکهای انرژی و زیست – فناوری آن شهرتی جهانی دارد.
از سوی دیگر، ویژگیهای طبیعی و تاریخی این جزیره، باعث شده قشم به یکی از مقاصد گردشگری اصلی در ایران تبدیل شود.
منطقه آزاد تجاری – صنعتی قشم، حدود ۳۰۰ کیلومتر مربع از این جزیره را شامل میشود.
این منطقه به دلیل قرارگیری در نقطهای کلیدی از کریدور ترانزیتی شمال – جنوب، دسترسی به کریدور پروازهای بینالمللی شرق – غرب و تسهیلات بندری آن، که به نوعی مکمل بندر شهید رجایی است، نقش پررنگی در تجارت و بازرگانی جهانی دارد.
اهداف و محورهای اصلی فعالیتهای این منطقه آزاد تجاری – صنعتی شامل توسعه و گسترش صنعت ترانزیت و حمل و نقل، گسترش تجارت و خدمات تجاری، صنایع انرژیبر، صنایع بیوتکنولوژیک و منابع دریایی، صنایع گردشگری، شیلات و صید صنعتی، خدمات پشتیبان نفت و پارکهای انرژی است.
شهرستان قشم شامل جزیرههای قشم، هنگام و لارک با حدود ۱۵۰ هزار نفر جمعیت از تنگه هرمز به موازات ساحل استان هرمزگان به طول ۱۵۰ و عرض میانگین ۱۱ کیلومتر در میان آبهای خلیج فارس گسترده شده است.
نظر شما