به گزارش خبرنگار ایرنا، یوسف نوری روز جمعه در دیدار با خانواده معظم شهدا؛ ایثارگران، معتمدان و اقشار مختلف مردم بوکان، افزود: این تعداد مکان ورزشی درون مدرسهای در این دولت به همه کشور اختصاص داده شده که به نوبه خود یک انقلاب مهم در این حوزه است و بودجه احداث آنها نیز اختصاص پیدا کرده است.
وی در خصوص اولین اقدام دولت هنگامی که شروع به کار کرد، گفت: مبارزه جدی با ویروس کرونا بود که البته این مهم از دو جهت کاهش مرگ و میر و ساخت واکسن پیگیری شد که موفقیت در این عرصه برگ زرین تاریخ انقلاب و دولت مردمی بود.
نوری اضافه کرد: عدالت محوری یکی دیگر از اقدامات دولت سیزدهم بود که برجسته ترین آن، حضور در میان مردم و سخن با تودههای مردم در نقاط مختلف کشور است.
وی یادآور شد: شفافیت یکی دیگر از کارهای مهم دولت بود که اکنون به راحتی برای هر مجوزی بدون کوچکترین مشکلی میتوان برای انجام هر فعالیتی اقدام کرد.
وزیر آموزش و پرورش ادامه داد؛ رتبه بندی معلمان دیگر کار مهم دولت بود که ۱۰ سال در بروکراسی اداری معطل مانده بود که این مهم الان تصویب شده و قطعا در آیندهای بسیار نزدیک شاهد اجرای فنی آن خواهیم بود و از شهریور ۱۴۰۰ نیز در فیش حقوقی فرهنگیان اعمال خواهد شد.
وی تاکید کرد: رسانههای ضد انقلاب طی ماههای گذشته بیشترین حجم خبری خود را به مساله رتبه بندی معلمان آن هم دروغ گویی اختصاص دادند که جامعه هوشیار فرهنگیان کشور پاسخی به این دروغ پراکنیها ندادند.
وزیر آموزش و پرورش افزود: اعمال رتبه بندی معلمان شروع شده و در ماههای آینده نیز فرهنگیان کشور خبرهای بسیار خوبی در حوزه بیمه طلایی خواهند شنید.
وی از بازگشت طرح تغذیه رایگان به مدارس خبر داد و اظهار کرد: از اول مهر آینده و با شروع سال تحصیلی این طرح در مناطق محروم اجرا خواهد شد.
نماینده مردم بوکان در مجلس شورای اسلامی نیز در این جلسه با اشاره به وضعیت موجود شهرستان گفت: توسعه نامتوازن عامل پس رفت بوکان طی چند دهه گذشته بوده و متاسفانه این مهم در تفکر مدیران استانی پیشین نهادینه شده بود و با عوض شدن دولت، نیز این رفتارهای دوگانه همچنان پابرجا است.
انور حبیب زاده تاکید کرد: متاسفانه نگاه متناسبی به این شهرستان شهید پرور در میان مدیران گذشته استان وجود نداشت که امید است این رویه در دولت سیزدهم پایان یابد.
وی افزود: بوکان بر اساس داده ها هم اکنون سومین شهر پرجمعیت استان آذربایچان غربی است ولی با نگاهی به وضعیت موجود، امکانات این شهرستان در حد شهری ۱۵۰ هزار نفری است لذا نیاز است دولتمردان در این مورد نگاه ویژهای به این شهرستان داشته باشند.
امام جمعه بوکان نیز با انتقاد از وضعیت معیشت و اقتصادی مردم این شهرستان گفت: بر اساس شواهد موجود بیشترین فشار اقتصادی و بیکاری را مردم بوکان بر دوش میکشند.
ماموستا ملا عباس احمدی افزود: بوکان به واسطه وجود نیروهای جوان و نخبه اما بیکارترین شهر استان و حتی منطقه است که همین مهم در شرایط فعلی وضعیت معیشتی مردم را بسیار سخت کرده است.
نظر شما