محمد امین بابایی روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: راهاندازی کافههای کارآفرینی از سه سال گذشته در خراسان رضوی آغاز شده است که اکنون دو کافه کارآفرینی در شهر مشهد فعالیت دارد و یک کافه کارآفرینی به تازگی در شاندیز شهرستان بینالود کار خود را آغاز کرده است.
وی خاطر نشان کرد: کافه کارآفرینی فضایی است پویا با امکاناتی از قبیل اینترنت، تلویزیون و گفت وگو که در آن تیمها و گروههای مختلف اعم از سرمایه داران، کارآفرینان، صاحبان ایده با یکدیگر به تبادل اطلاعات پرداخته و در جهت اجرای پروژههای کاری و نوآورانه با یکدیگر همکاری میکنند.
بابایی افزود: ایجاد شبکه سیال برای خلق نوآوری و ایجاد تعاملات اجتماعی گسترده بین اجزای اکوسیستم کارآفرینی از وظایف کافههای کارآفرینی به شمار می رود.
وی بیان کرد: ایجاد فضایی برای برقراری تعاملات اجتماعی بین کارآفرینان با دولت، کارآفرینان با سرمایهگذاران و کارآفرینان با دانشجویان، ایجاد فضای مناسب جهت ارتباط مراکز مشاوره و شتابدهنده ها با صاحبان ایده، سرمایه گذاران و ایجاد فضای ارتباطی مناسب بین صاحبان ایده، سرمایهگذاران، کارآفرینان، شکلگیری یک هویت اجتماعی مشترک و جدید حول محور توسعه کارآفرینی در کشور از جمله اهداف شکلگیری این کافه ها است.
مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خراسان رضوی اظهار داشت: امید است بتوانیم کافه های کارآفرینی بیشتری را به منظور اتصال کارآفرینان، صاحبان ایده، دانشجویان، اساتید دانشگاهها، صنعتگران، سیاستگذاران و افراد جویای کار با هدف رونق فضای کارآفرینی، رشد خلاقیت و شکوفایی ایدههای کسبوکار و شبکهسازی در مشهد و دیگر شهرهای استان مورد بهره برداری قرار دهیم.
"مراکز شتابدهنده" عنوان تخصصی فضای فیزیکی، فکری و فرهنگی مبتنی بر دانش روز برای کارآفرینان به منظور پرورش و حمایت از استارتاپهای نوآور است. شتاب دهندهها از ابتدای شکلگیری کسب و کار تا نیل به اهداف و برنامهها را در کوتاه مدت پیگیری میکنند. این مراکز همچنین با بهرهگیری از اطلاعات و روشهای روزآمد علمی به کسبوکار جدید برای تبدیل به شرکت بزرگ با نقش تعیینکننده در بازار یاری میرساند.
نظر شما