دکتر محمد حسن درخشان روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با بیان این که برنامه پزشک خانواده و بیمه روستایی از سال ۱۳۸۴ شروع شده است، افزود: بیش از پنج میلیون و ۳۰۰ هزار نفر جمعیت زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد هستند که یک میلیون و ۱۰۰ هزار نفر از جمعیت روستایی هستند که تعداد ۷۵۶ خانه بهداشت و پایگاه روستایی در این مناطق فعال است.
وی ادامه داد: در پایگاههای سلامت و خانههای بهداشت روستایی، خدمات مراقبتهای اولیه بهداشتی براساس بستههای خدمتی ابلاغ شده از سطح ملی ارائه می گردد.
مدیر توسعه شبکه و ارتقاء سلامت معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: بیش از ۳۲۰ پزشک، ۲۵۰ نفر ماما ، ۸۵ دندانپزشک، ۱۲۰۰ نیروی بهورز و بیش از۱۰۰ نفر نیروی ازمایشگاه و پرستار در این طرح در راستای خدمت رسانی سریع و مناسب به بیماران فعالیت می کنند.
دکتر درخشان اضافه کرد: هم اکنون ۲۷۰ مرکز خدمات جامع سلامت شهری و روستایی ۳۴۷ پایگاه سلامت شهری در مناطق تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد فعال هستند و خدمات و مراقبت های اولیه بهداشتی و درمانی را به جمعیت تحت پوشش ارائه می دهند.
دانشگاه علوم پزشکی مشهد با ارائه خدمات بهداشتی و درمانی در ۱۶ شهرستان خراسان رضوی ۸۰ درصد از جمعیت ۶ میلیون و ۸۷۰ هزار نفری این استان را زیر پوشش دارد و ارائه خدمات بهداشتی و درمانی به جمعیت ۱۷ شهرستان دیگر این استان بر عهده دانشگاههای علوم پزشکی سبزوار، گناباد، تربتحیدریه و دانشکدههای پزشکی نیشابور و تربتجام است.
نظر شما