به گزارش خبرنگار ایرنا، اکبر اسدی روز شنبه در دیدار با مدیر اجرایی منطقه آزاد تجاری بانه و مریوان اظهار داشت: جهاددانشگاهی یک نهاد انقلابی علمی و فرهنگی موفق در کشور است که دارای ظرفیت ها و پتانسیل های خوب برای توسعه است و در صورت ایجاد بستر و زمینه مناسب می تواند منشاء فعالیت های ارزشمندی در سطح جامعه شود.
وی یادآور شد: مرکز خدمات تخصصی درمان سرطان برست، مرکز خدمات تخصصی درمان ناباروری و اصلاح نژاد دام سبک و سنگین از طرح های است که جزء برنامه های محوری جهاددانشگاهی در سطح کشور است و امکان ایجاد این مراکز در سطح استان کردستان نیز وجود دارد.
رییس جهاد دانشگاهی کردستان ادامه داد: این نهاد در حوزه های مختلف آموزش، پژوهش، فرهنگی و اشتغال فعالیت های ذی قیمتی را انجام داده و تمام این فعالیت ها دانش بنیان بوده است.
مدیر اجرایی منطقه آزاد بانه و مریوان هم اظهار داشت: جهاد دانشگاهی دارای ظرفیت های مناسب علمی است که توانسته خدمات تخصصی خوبی را در سطح جامعه ارائه دهد.
حمیدرضا بیتا با بیان اینکه منطقه آزاد بانه و مریوان همکاری لازم را با این نهاد انقلابی دارد، افزود: زمانی توسعه در یک جامعه به وجود می آید که فعالیت ها به سمت دانش بنیان برود، ضمن اینکه با بهره گرفتن از توانایی و دانش فنی جهاد دانشگاهی میتوان پروژه های خوبی را در استان شروع کرد.
وی با اشاره به پیشنهاد راه اندازی مرکز درمان ناباروری در استان، ادامه داد: امروزه ناباروری یکی شایع ترین مباحث پزشکی است و در همین راستا ما همکاری لازم را با جهاد دانشگاهی کردستان در خصوص راه اندازی این مرکز انجام خواهیم داد.
نام جهاد دانشگاهی اولینبار در تابستان سال ۱۳۵۹ و در پی تعطیلی دانشگاهها به دنبال انقلاب فرهنگی و با الهام از نام جهاد سازندگی (که هدف اصلی خود را سازندگی مناطق محروم قرار داده بود) با هدف بـازسـازی و بهبـود فضـای علمی، فرهنگی و اجتماعی دانشگاهها مطرح شد. ستاد انقلاب فرهنگی، ۱۶ مرداد سال ۱۳۵۹ بر مبنای مصوبه خود، شورای عالی جهاد دانشگاهی را تاسیس کرد.
نظر شما