به گزارش ایرنا، مهدی طالبی روز شنبه در نشست خبری افزود:آمارها نشان می دهد عامل اصلی ۵۵ درصد طلاقها، ۳۵ درصد شرارت ها، ۶۵ درصد کودک آزاری خانوادگی و ۲۰ درصد قتل ها اعتیاد است.
وی بیان کرد: گلستان ظرفیت کافی برای نگهداری معتادان متجاهر ندارد و برای ایجاد فضای مناسب نگهداری این معتادان باید از توان خیرین و نیکوکاران استفاده کنیم.
دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر گلستان گفت: یک مرکز ترک اعتیاد ماده ۱۶ قانون اصلاح مبارزه با مواد مخدر (نگهداری معتادان خیابانی و بی سرپناه) با ظرفیت ۱۰۰ نفر در استان فعال است که براساس دستورالعملها و آیین نامه اجرایی، از طریق ضابط دادگستری نسبت به پذیرش و نگهداری معتادان متجاهر در آن اقدام می شود.
طالبی افزود: با توجه به ظرفیت ۱۰۰ نفره تنها مرکز نگهداری معتادان خیابانی و بی سرپناه، ضرورت راه اندازی حداقل یک مرکز هزار نفره در استان احساس میشود.
وی بیان کرد: ساماندهی معتادان متجاهر که گام مهم و تاثیرگذار کاهش بسیاری از آسیبهای اجتماعی به شمار میرود به کمک و مشارکت مردم و نیکوکاران نیاز دارد و به یقین با راه اندازی مراکز نگهداری جدید، آسیب های اجتماعی کاهش محسوسی در جامعه خواهد داشت.
استان ۲ میلیون نفری گلستان ۱۴ شهرستان دارد که در حال حاضر ۳۹ مرکز خصوصی و یک مرکز دولتی نگهداری معتادان مشغول امدادرسانی به این قشر هستند.
نظر شما