به گزارش ایرنا از دانشکده علومپزشکی نیشابور، مجید درودی سرپرست این دانشگاه در جلسه امضای این تفاهمنامه با اشاره به نامگذاری نخستین پردیس جامع دانشگاهی نیشابور به نام شهید اتحاد و همدلی، سردار شوشتری اظهار کرد: هدف از ایجاد این پردیس قرار گرفتن ظرفیتهای دانشجویی و هیاتهای علمی در کنار یکدیگر است تا با نیازهای آموزشی و پژوهشی یکدیگر آشنا شده و کارهای تحقیقاتی مشترک شکل گیرد.
درودی ادامه داد: همافزایی منابع انسانی موجب افزایش ظرفیتهای علمی شده و میتوانیم رشتههای علمی جدیدی را با توجه به این ظرفیتها شناسایی و تعریف کنیم تا در چاچوب شعار سال طرحهای تحقیقاتی و مراکز رشد مشترک شکل گیرد.
وی با بیان اینکه امیدواریم این طرح در سطح دانشگاههای کشور مورد توجه قرار گیرد، بیان کرد: یکی از رشتههای مورد نیاز و مهم بین رشتهای "سیاستگذاری سلامت" است و راه اندازی این رشتهها در رتبهبندی جهانی دانشگاه نیشابور و دانشکده علومپزشکی نیشابور نقش موثری دارد.
سرپرست دانشکده علوم پزشکی نیشابور ادامه داد: در این رتبهبندی مساحت کتابخانه، خوابگاه و در کل پردیس دانشگاهی مورد توجه است که با راهاندازی پردیس جامع شهید شوشتری این ظرفیتها در هر دو دانشگاه افزایش چشمگیری مییابد.
وی خاطرنشان کرد: در جریان سفر ریاستجمهوری ۳۰ میلیارد تومان برای احداث خوابگاه دانشجویی دانشکده علوم پزشکی نیشابور و به همین میزان برای دانشگاه نیشابور اختصاص یافته و با همافزایی در قالب یک طرح مشترک امکان احداث خوابگاه جامعتر و کاملتری فراهم می شود که در این چارچوب طرح احداث خوابگاه متاهلین ۲ دانشگاه با اعتبار ۱۰۰ میلیارد تومان تهیه شده است.
درودی تصریح کرد: طرح مجمع دانشگاهیان نیشابور شامل دانشگاه نیشابور، دانشکده علوم پزشکی، پیام نور دانشگاه آزاد و جهاد دانشگاهی نیشابور و سایر مراکز آموزش عالی تدوین شده و در این طرح دانشگاههای نیشابور با اشتراک گذاشتن ظرفیتهای علمی و پژوهی یکدیگر را پوشش میدهند.
وی در بخش دیگری از سخنانش گفت: با همکاری شهروندان نیشابور و رعایت دستورالعملهای بهداشتی و انجام واکسیناسیون گسترده بیماران، اکنون تعداد بستری شدگان در بخشهای مراقبتهای ویژه کرونایی در نیشابور به صفر رسیده است.
نظر شما