به گزارش خبرنگار ایرنا، عنایت رضایی پور روز دوشنبه در جلسه ستاد ساماندهی سواحل در فرمانداری آستارا از دستگاه های مسئول خواست تا برای اجرای برنامه های فرهنگی، جنگ های شادی، جشنواره ها، برپایی نمایشگاه های فرهنگی و اجرای ورزش های ساحلی در ساحل خزر و محدوده طرح های سالمسازی دریا اقدام کنند.
وی افزود: اجرای خیلی از این کارها نه به پول و اعتبار بلکه به خلاقیت و ابتکار عمل دستگاه های مسئول نظیر ادارات فرهنگ و ارشاد اسلامی، گردشگری، شهرداری ها و سپاه بستگی دارد و باید برای غنای اوقات فراغت مسافران برنامه ریزی شود.
فرماندار آستارا با اشاره به اینکه صنعت گردشگری از مهمترین منابع درآمد بسیاری از کشورها محسوب می شود، گفت: طراحی و اجرای آئین ها و برنامه های فرهنگی و هنری متناسب با ساحل دریا و روحیه گردشگران، در مدیریت آن فضاها موثر است.
رضایی پور همچنین بر آمادگی ناجیان غریق و انعقاد قرارداد با آنها برای پوشش طرح های سالمسازی دریا و نظارت مستمر بر مناطق شنا ممنوع جهت جلوگیری از غرق شدن شناگران یا مسافران تاکید کرد.
بابک حیدرزاده رییس جمعیت هلال احمر آستارا نیز در این جلسه از برگزاری آموزش های لازم امداد و نجات برای امدادگران جهت استفاده از آنها در طرح های سالمسازی دریا در فصل تابستان خبر داد.
بنا بر اعلام حسن آدمیت معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی فرمانداری آستارا، فعالیت طرح های سالمسازی دریا از هشت خرداد آغاز شده و تا چهار مهرماه ادامه خواهد داشت و دستگاه های عضو ستاد ساماندهی سواحل این شهرستان طبق شرح وظایف اعلامی، در راستای خدمات رسانی به گردشگران و مسافران انجام وظیفه خواهند کرد.
جلسه ستاد ساماندهی سواحل آستارا
بندر آستارا از ۱۸ و نیم کیلومتر نوار ساحلی دریای خزر برخوردار است و در این محدوده، سه طرح سالمسازی دریا برای شنا و تفریحات دریایی ایجاد شده است.
شهرستان مرزی بندر آستارا با ۹۱ هزار نفر جمعیت در منتهی الیه غرب استان گیلان، حاشیه دریای خزر، مرز جمهوری آذربایجان و همسایگی استان اردبیل قرار دارد.
نظر شما