به گزارش خبرنگار ایرنا، حمید فخر موحدی روز پنجشنبه در نشست کمیسیون مالیات، کار و تامین اجتماعی اتاق بازرگانی مشهد افزود: در حال حاضر مشاوره اشتباه به کارگران داده میشود، به طوریکه بسیاری از کارگران به اداره کل کار مراجعه کرده و از طریق مشاوران به اشتباه راهنمایی میشوند که این مساله پروندهها را در هیاتهای حل اختلاف افزایش میدهد.
رییس کمیسیون مالیات، کار و تامین اجتماعی اتاق بازرگانی، صنایع و معادن و کشاورزی خراسان رضوی نیز در این نشست به بیان چندین مشکل مرتبط با اداره تعاون کار و رفاه اجتماعی پرداخت و گفت: یکی از این موضوعات مربوط به هیاتهای حل اختلاف است زیرا به نظر میرسد، نحوه انتخاب نمایندگان کارفرما در این هیاتها نیازمند اصلاح و بازنگری بوده تا بتوان این انتخاب را تبدیل به انتصاب کرد و با نمایندگان اتاق بازرگانی نیز در این حوزه مشورت نمود.
احمد اثنی عشری اظهار داشت: تعداد پروندههایی که در هیاتهای حل اختلاف مطرح میشوند نیز بسیار زیاد است که این موضوع فرصت را از بررسی دقیق پروندهها میگیرد.
وی بیان کرد: فعالیت کامل «سامانه جامع روابط کار» نیز از دیگر مسایل موجود است، این سامانه در حد مطلوب راهاندازی نشده و این موضوع باعث شده است که اطلاعات پروندهها در دسترس قرار نگیرد.
رییس کمیسیون مالیات، کار و تامین اجتماعی اتاق بازرگانی خراسان رضوی گفت: تقویت بنیه کارشناسی مشاوران اداره کار و تشکیل کارگروهی با موضوعات مربوط به قانون کار در استان به منظور پیگیری مطالبات از مدیر کل کار استان به صورت ماهانه از دیگر خواستههای فعالان بخش خصوصی است.
بخش خصوصی باید نسبت به نیروی کار اعلام نیاز کند
مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خراسانرضوی نیز در این نشست گفت: اگر تشکلهای بخش خصوصی با یکدیگر هماهنگ و یک دست باشند؛ شاهد موفقیت و پیشبرد بسیاری از امور و حل مشکلات خواهیم بود.
محمد امین بابایی افزود: با روی گشاده پذیرای انتقادات از موانع و چالشهای موجود در اداره کل تعاون کار و رفاه اجتماعی هستیم و به برطرف سازی نواقصی که از جانب مسئولان و صاحب نظران مختلف ذکر شود، میپردازیم.
وی عدم الگوسازی مطلوب در حوزه منابع انسانی را به عنوان یکی از عمده دلایل کمبود نیروی کار مناسب در حوزه صنعت برشمرد و گفت: بخش خصوصی باید نیازهای خود درخصوص نیروی کار را به ما اعلام کند.
مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خراسان رضوی گفت: دولت و بخش خصوصی باید با یکدیگر هم صدا شوند تا این یکدلی و هم صدایی منجر به بهبود چشمگیر شرایط گردد، چرا که این استان از بخش خصوصی قدرتمندی برخوردار است؛ اما به میزان کافی از این ظرفیت استفاده نمی شود و همچنین قادر به جذب نخبههای دانشگاهی نیز نبوده است.
به گزارش ایرنا، در خراسان رضوی بیش از ۹۰۰ هزار نفر جمعیت کارگری وجود دارد که از این تعداد ۸۲ هزار نفر تحت پوشش بیمه قرار دارند.
نظر شما