۴۰ درصد از بودجه عمرانی شهرداری مشهد به مناطق حاشیه این شهر اختصاص یافته است

مشهد- ایرنا- رییس کمیسیون ویژه ساماندهی حاشیه شهر مشهد گفت: امسال چهار هزار میلیارد تومان از ۱۰ هزار میلیارد تومان بودجه عمرانی شهرداری مشهد به مناطق حاشیه شهر اختصاص یافته است.

سید ابراهیم علیزاده روز دوشنبه در جلسه علنی شورای اسلامی شهر مشهد افزود: در مناطق حاشیه شهر مشکلات زیادی وجود دارد که تراکم بالای جمعیت و ریزدانگی بافت از آن جمله است.

وی اضافه کرد: از سال گذشته تغییر شیب بودجه شهرداری به سمت مناطق حاشیه شهر است، پروژه هایی نیز با کمک شورای اجتماعی محلات و ائمه جماعات این مناطق تعریف شده که پارسال ۶۰ میلیارد تومان برای اجرای آنها جذب شد و امسال نیز پیش بینی می شود که تا پایان آبان ماه ۷۴۰ میلیارد تومان در این مناطق جذب شود.

رییس کمیسیون ویژه ساماندهی حاشیه شهر مشهدگفت: همچنین در تبصره های بودجه امسال شهرداری مشهد ۲۰ موضوع با محوریت حاشیه شهر لحاظ شده است.

چرا که ساماندهی مناطق حاشیه شهر مشهد اولویت است و باید با جدیت دنبال شود.

یک سوم از جمیعت سه و میلیون و ۶۰۰ هزار نفری مشهد در مناطق حاشیه ای این شهر سکونت دارند.

آزادسازی معابر، اولویت آزادسازی پادگان ارتش

رییس شورای اسلامی شهر مشهد نیز در این جلسه گفت: ساماندهی پادگان ارتش و بازگشایی خیابانها در تعطیلات چند روز گذشته به صورت شبانه روزی انجام شد و این موضوع ادامه دارد تا گشایشی در رفت و آمد شهروندان منطقه ایجاد و بخشی از گره ترافیکی شهر گشوده شود.

حسن موحدیان افزود: نگرانی‌هایی نیز در خصوص اجرای سایر طرحها در پادگان وجود دارد که پس از تحویل‌گیری زمین، مطالعات طرح‌های مربوطه انجام و دغدغه‌ها برطرف خواهد شد.

وی با اشاره به سفر تعداد زیادی زائر به مشهد در تعطیلات اخیر اظهار کرد: در ایام دهه کرامت نیز مضجع شریف رضوی کانون حضور شیعیان است و باید با فراهم کردن زمینه زیارت آسان، بهترین خدمات را به زائران ارائه داد.

انتقال پادگان لشکر ۷۷ ارتش در مشهد، ١٩ اردیبهشت جاری در جلسه شورای عالی معماری و شهرسازی به تصویب رسید.

زمین‌های ارتش در ۲ بخش شمالی و جنوبی بزرگراه شهید سلیمانی مشهد واقع شده است.

در بخش شمالی، پادگان ارتش و در بخش جنوبی بزرگراه و زمین‌های موسوم به آبشار ۲ قرار دارد که در سال ۱۳۸۸ موضوع طرح تفصیلی اراضی آبشار ۲ در کمیسیون ماده پنج مطرح شد و مصوبه این کمیسیون را دریافت کرد و پس از آن، این مصوبه به شورای‌عالی معماری و شهرسازی نیز فرستاده شد و در ۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۰ به تصویب رسید اما بعد از این مصوبه به دلیل اختلاف بین شهرداری و ارتش، تغییر کاربری پادگان تا روی کار آمدن دولت سیزدهم بلاتکلیف مانده بود.
 

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha