به گزارش خبرنگار ایرنا، ابوطالب جلالی روز دوشنبه در آیین رونمایی از چاپگر سه بُعدی زیستی در پارک علم و فناوری استان سمنان افزود: شرکتهای دانش بنیان نیاز به حمایت مالی و خدمات بیشتری دارند از این رو امسال اعطای تسهیلات به آنان در اولویت قرار دارد.
وی به نامگذاری امسال از سوی رهبر معظم انقلاب و تاکید ایشان بر توجه به شرکتهای دانش بنیان اشاره کرد و ابراز داشت: شهرستان شاهرود از منابع، ظرفیتها و فرصتهای فراوانی برخوردار است که با بهرهگیری از آن می توان مشکل اشتغال را حل کرد.
جلالی با بیان اینکه باید برای این شرکتها مشوقهای مالیاتی و بیمه ای خوبی در نظر گرفته شود، افزود: ترغیب مجموعههای دولتی و بخش خصوصی برای خرید خدمات و محصولات شرکتهای دانش بنیان و فناور در دستور کار است.
وی به تعامل شرکتهای دانش بنیان با دانشگاهها و مراکز آموزشی تاکید کرد و گفت: تامین نیروی انسانی این مجموعهها از دغدغههای مهم است که با تعامل بین دانشگاه و مراکز آموزشی این امر محقق میشود.
معاون استاندار سمنان با بیان اینکه ایده، دانش و ثروت طبیعی در کشور به فراوانی یافت میشود، افزود: باید شرایط ارائه منابع و تسهیلات برای این شرکتها فراهم شود.
جلالی با اشاره به اینکه برخی کشورها بیش از ۶۰ هزار شغل تعریف شده دارند، ابراز داشت: در ایران کمتر از ۱۵ هزار تنوع شغلی وجود دارد که با توجه به ظرفیتها و دانشهای جدید برای ایجاد شغلهای نو باید برنامه ریزی و تلاش شود.
رییس پارک علم و فناوری استان سمنان هم در این آیین با اشاره به منویات مقام معظم رهبری مبنی بر نامگذاری سال ۱۴۰۱، گفت: از ابتدای امسال ستاد توسعه اقتصاد دانش بنیان استان سمنان با پیشنهاد پارک علم و فناوری در استان تشکیل شد.
محسن نظری با بیان اینکه تاکنون ۶ نشست تخصصی ستاد توسعه اقتصاد دانش بنیان برگزار شد، افزود: این نشستها با هدف رفع مشکلات و موانع فعالیت شرکتهای دانش بنیان از جمله تسهیلات، خرید وسایل، بیمه و مالیات به طور مستمر انجام میشود.
وی به مصوبه استانی مبنی بر خرید خدمات و محصولات شرکتهای دانش بنیان اشاره کرد و اظهار داشت: محصولات شرکتهای دانش بنیان که دارای کیفیت است و اداره ها، سازمان ها و نهادها در سطح استان به آن نیاز دارند توسط این شرکتها تامین میشود.
نظری با بیان اینکه یکی از راهبردهای پارک علم و فناوری موضوع احصای تقاضای بازار و نیازهای کشور است، ابراز داشت: نیازها توسط شرکتهای دانش بنیان تامین میشود، رونمایی و توسعه بازار و تجاریسازی این محصولات در دستور کار پارک علم و فناوری استان است.
رییس پارک علم و فناوری استان سمنان افزود: شرکتهای دانش بنیان استان با دارا بودن سه هزار و ۸۵ نیروی انسانی در سال گذشته ۱۵ هزار میلیارد ریال محصولات خود را به فروش رساندند.
به گفته وی، طی یک سال گذشته در استان سمنان ۷۳ شرکت دانش بنیان و ۳۰۰ شرکت فناور توسعه و ۹ شرکت خلاق نیز مجوز فعالیت گرفت.
پارک علم و فناوری استان سمنان دارای ۶ پردیس تملیکی در کل استان است.
نظر شما