باقر خدادادی روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: در سال زراعی کنونی سطح زیر کشت گندم دیم این شهرستان نیز به ۶ هزار هکتار می رسد و بر این اساس انتظار می رود امسال و همزمان با فصل برداشت در هر هکتار به طور میانگین چهار تن و ۸۰۰ کیلوگرم گندم از مزارع این شهرستان برداشت شود.
وی ادامه داد: در سال زراعی کنونی، کشاورزان این منطقه از کشت مکانیزه گندم در این شهرستان استقبال کردند و افزون بر ۷۰ درصد از مزارع گندم در این منطقه به این روش کشت شده است.
معاون فنی و اجرایی جهاد کشاورزی تربت جام گفت: برای برداشت محصول گندم تربت جام ۸۰ دستگاه کمباین از داخل و ۴۰ دستگاه از خارج منطقه تامین، ضد عفونی و معاینه فنی شده است.
خدادادی افزود: محصول گندم آبی در شهرستان تربت جام افزون بر سه هزار و ۵۰۰ هزار خانوار بهره بردار دارد و پیش بینی میشود امسال بیش از ۴۵ هزار تن گندم در این شهرستان تولید شود که نسبت به سال گذشته ۷۰ درصد افزایش خواهد داشت.
وی با بیان این که این شهرستان به لحاظ سطح زیر کشت و تولید، رتبه نخست گندم کاری استان خراسان رضوی را دارد اظهار کرد: در سال زراعی جاری ۹ رقم گندم متناسب با اقلیم آب و هوایی این شهرستان در اراضی مستعد تربت جام کشت شده است.
معاون فنی و اجرایی جهاد کشاورزی تربت جام گفت: در سال زراعی جاری، بارش تگرگ و سرمازدگی به پنج درصد مزارع گندم این شهرستان خسارت زد.
خدادادی افزود: برداشت گندم در شهرستان تربت جام اواسط خرداد ماه آغاز می شود و تا اوایل تیر ماه ادامه دارد.
پیش بینی می شود امسال افزون بر ۶۰ هزار تن گندم مازاد بر نیاز کشاورزان شهرستان تربت جام به صورت تضمینی خریداری شود.
شهرستان تربت جام با ۴۵ هزار هکتار کشتزار و باغ و ۱۱ هزار بهره بردار، از قطب های کشاورزی استان خراسان رضوی محسوب میشود.
مرکز شهرستان ۲۴۰ هزار نفری تربت جام در ۱۶۵ کیلومتری جنوب شرقی مشهد قرار دارد.
نظر شما