به گزارش خبرنگار ایرنا علی رسولیان روز سهشنبه در دیدار با استاندار خراسان شمالی اظهار داشت: ایجاد کارگاههای کوچک در استان ها برای افراد توانمندی که به لحاظ مالی نمی توانند فضای مناسبی برای کسب و کار خود ایجاد کنند به ویژه بانوان کار آفرین نیز با توجه به این که متولی خاصی ندارند در دستور کار قرار گرفت و به همین دلیل پارسال هزار و ۴۰۰ کارگاه ایجاد شد تا این افراد بتوانند کسب و کار خود را توسعه دهند.
رسولیان خاطرنشان کرد: از هزار کارگاهی که راهاندازی آن ها در برنامه امسال شهرک ها قرار دارد ۲۷ کارگاه در خراسان شمالی است.
وی افزود: تمرکز ما ایجاد ظرفیت های صنعتی در استان های محروم و توسعه صنعتی استان ها و استان های کم برخوردار است به طوریکه به این استان نیز ۲۰ میلیارد تومان برای توسعه زیرساخت ها کمک شده است.
رئیس هیأت مدیره و مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی با اشاره به این که اولویت واگذاری این کارگاه ها با شرکت های دانش بنیان است افزود: اگر این شرکت ها متقاضی نبودند به دیگر کارآفرینان واگذار می شود.
وی افزود: با توجه به تقاضا برای سرمایه گذاری در شهرک های صنعتی خراسان شمالی ۴۰۰ هکتار زمین به اراضی شهرک های صنعتی استان افزوده می شود.
وی با اشاره به کمبود زیرساخت های برق در استان ها نیز گفت: وزارت نیرو به استناد قانون باید تا ورودی شهرک های صنعتی برق را منتقل کند و اما با توجه به این که در این مورد مشکلاتی وجود دارد سارمان صنایع کوچک در ایجاد پست های برق تا ۳۰درصد مشارکت می کند.
وی گفت: در خراسان شمالی نیز در این مورد تعهد داریم و با کمک های دولتی در شیروان و گرمه زیرساخت های برق را عملیاتی کنیم.
استاندار خراسان شمالی نیز در این دیدار با بیان این که برای سهولت سرمایه گذاری ۸۵ پروِژه بی نام آماده ارائه به سرمایه گذران است گفت: قرار است پروژه های دیگری نیز به این پروژه ها اضافه شود تا بستر جذب سرمایه گذار آماده باشد.
محمدرضا حسین نژاد افزود: در تامین آب و برق برای سرمایه گذران در شهرک های صنعتی مشکلاتی وجود دارد که باید حل شوند
وی برق را یکی از موضوعات خاصی بیان کرد که کمبود آن در شهرک ها و نواحی صنعتی دیده می شود و در این رابطه افزود: احداث پست های برق نیز در همین جهت پیگیری می شود و در سفر ریاست جمهور نیز ارائه خواهد شد تا اعتباراتی برای رقع آن بع استان اختصاص یابد.
وی افزود: برخی پروژه ها در شهرک های صنعتی و خارج از آن آغاز شده که راه دسترسی آن باید با کمک استان و شرکت شهرک های صنعتی ایجاد شود و ظرفیتی در صندوق عدالت و توسعه در این زمینه وجوددارد که می توان از آن استفاده کرد و اعتباراتی در این زمینه دریافت کنیم.
معاون وزیر صمت و رئیس هیأت مدیره و مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی در سفر امروز خود به استان از شهرک های صنعتی اسفراین و شیروان بازدید و چهار کارگاه تولیدی و صنعتی را در شهرستان اسفراین کلنگ زنی کرد.
خراسان شمالی ۱۵ شهرک و ناحیه صنعتی و یک منطقه ویژه اقتصادی با ۲۸۷ واحد صنعتی فعال با سرمایه گذاری بیش از ۴۰۰ میلیارد تومان دارد که افزون بر چهار هزار و ۵۰۰ کارگر در این واحدهای صنعتی اشتغال دارند.
تنها منطقه ویژه اقتصادی خراسان شمالی با گستره ۳۵۰ هکتار در بجنورد تعریف شده که مرحله نخست آن ۴۹ هکتار وسعت دارد و در دهه فجر سال ۹۷ به بهره برداری رسیده است.
نظر شما