سعید آقایی روز سهشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا بیان کرد: شروع زودرس گرما با شدت بالا و تغییرات اقلیمی و کاهش نزولات جوی باعث بروز کمبودهایی شده که در نهایت موجب ناترازی تولید و مصرف برق را فراهم کرده و در این شرایط سخت، استمرار پایداری شبکه برق نیازمند مشارکت و همکاری همه مردم و توجه جدی به برنامههای مدیریت مصرف و صرفه جویی حداکثری دارد.
وی با اشاره به همزمانی افزایش دما و رطوبت و افزایش بار شبکه ناشی از مصرف، گفت: در روز نخست افزایش پیک بار فصل گرم سال ۱۴۰۱، شاهد بروز حادثه اتفاقاتی در داخل جعبه کنتور برق تعداد ۲۶۸ مشترک پر مصرف در کلانشهر اهواز بودیم که با وجود توصیه مکرر کارشناسان صنعت برق کشور، به دلیل توجه نکردن به این موارد، گداختگی تجهیزات اندازه گیری در داخل جعبه رخ داد.
آقایی افزود: رعایت نکردن الگوی مصرف برق به ویژه در ساعات پیک یا اوج مصرف که در کلانشهر اهواز از ساعت ۱۲تا ۱۸ و از غروب آفتاب تا ساعت ۲۳ است زمینه بروز حوادث اتفاقاتی روی تجهیزات شبکه را موجب میشود و در برخی موارد به دلیل تعدد دستور کارها، ممکن است زمان بر باشد و موجب سلب رفاه و آسایش عمومی مردم شود که با رعایت توصیههای ساده مدیریت مصرف، می توان از بروز این مسایل جلوگیری کرد.
وی گفت:شهروندان برای اطلاع از وضعیت شبکه و سایر موضوعات مرتبط در این حوزه، و اطلاع از زمان خاموشی احتمالی و پیشگیرانه برای رفع آسیب های رخ داده در اثر مصرف زیاد، می توانند از طریق"اپلیکشین برق "در قسمت خاموشی ها با شناسه قبض برق خود وارد شده و مطلع شوند و همچنین در موارد اتفاقاتی نیز با سامانه ۱۲۱ تماس حاصل کنند.
به گزارش ایرنا ۱۵ خرداد ۱۴۰۱ اولین روز بارمصرف فصل گرم ۱۴۰۱ است. کلانشهر اهواز ۶۰۹ هزار مشترک برق دارد که ۵۵ هزار مشترک روستایی، ۸۵ هزار مشترک تجاری ، ۲ هزار مشترک صنعتی، یک هزارو ۵۰۰ مشترک کشاورزی و ۲۵ هزار مشترک عمومی است.
امور برق شهرستانهای اهواز، باوی، حمیدیه و کارون زیرنظر شرکت توزیع برق اهواز است.
نظر شما