حمید رضا محمد حسینی تختی روز پنجشنبه در گفت وگوبا ایرنا افزود: مطالعه پروژه حوضچه آرامش در محدوده بندر شهید حقانی و پشت شهر بندرعباس و واگذاری آن به بخش خصوصی در حال انجام است و استاندار نیز مجدانه پیگیر به سرانجام رسیدن این پروژه است.
وی ادامه داد: معرفی ظرفیتها و فرصتهای سرمایهگذاری، شناسایی و معرفی عوامل موثر بر سرمایهگذاری درحوزه گردشگری در بنادر مسافری زیرمجموعه از جمله بندر شهید حقانی و هرمز که نقش تعیین کنندهای در این حوزه دارد، تامین منابع مالی توسعه صنعت گردشگری، تبادل دانش تخصصی و بررسی راهکارهای نوین جذب صنعت توریسم با توجه جابجایی بیش از ۳ میلیون مسافر و گردشگر در این بنادر از عمده فعالیتهای کلیدی در این بخش ها محسوب میشود.
مدیر بنادر و دریانوردی شهید باهنر همچنین با اشاره به آمار سفرهای دریایی در سال ۱۴۰۰ گفت: با کاهش همهگیری ویروس کرونا و تاکید بر لزوم رعایت پروتکلهای بهداشتی و مراقبتی، سه میلیون و ۹۹ هزار و ۶۶۶ هزار مسافر در بندرهای شرق هرمزگان طی سال گذشته جابهجا شد که مسیرهای دریایی بندر شهید حقانی به جزیره های قشم و هرمز و مسیر بینالمللی شهید باهنربه شارجه بیشترین آمار را به خود اختصاص داده است.
محمد حسینی تختی بندر مسافری شهید حقانی یاد آور شد: فرصت سرمایه گذاری در زمینه توسعه ناوگان حمل و نقل مسافری (خرید و ساخت شناور) و فرصت سرمایه گذاری در زمینه ارائه خدمات رفاهی در حوزه مسافری و گردشگری از ظرفیت ها و مزایای بندرشهید حقانی می باشد.
بندرگاه شهید حقانی نیز بندری با قدمت نزدیک به ۱۴۰ سال که به عنوان تنها بندر شهرستان بندرعباس تا دهه ۴۰ فعالیت تجاری داشته است. با ورود سازمان بنادر و دریانوردی و انتقال مالکیت از شهرداری به وزارت راه و ترابری سابق، موج شکن و اسکله هایی در آن نصب گردید و این سیر تکاملی ادامه داشت تا در سال ۱۳۸۸ حوضچه ای به وسعت هفت هکتار احداث گردید و با نصب اسکله های شناور، ترددهای دریایی در این بندر شکل ایمن تری به خود گرفت.
فعالیت سازمان بنادر ادامه داشت تا اینکه در اسفند ماه سال ۱۳۹۰ تمامی قایق ها و اتوبوس های دریایی از چرخه جابه جایی مسافر به مقصد جزیره ها، از رده خارج شدند و سازمان بنادر با دادن تسهیلات برای خرید شناورهای مدرن شروع به نوسازی ناوگان مسافری دریایی در استان هرمزگان کرده و در ۲۹ اسفندماه سال ۱۳۹۴ به دستور وزیر راه و شهرسازی وقت، بزرگترین پایانه مسافری دریایی کشور افتتاح شد.
بندر شهید حقانی دارای ۶.۷ هکتار مساحت، ۱۱ پست اسکله، ۹ پست اسکله مسافری، یک پست اسکله رمپ شناور چند منظوره، یک پست اسکله سوخت رسانی، و امکانات رفاهی همچون رستوران، بانک، فروشگاه، پارکینگ و خودروهای برقی برای جابه جایی مسافر و پایانه مسافری است.
نظر شما