رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل نسبت به مهاجرت پزشکان بومی هشدار داد

ساری - ایرنا - رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل نسبت به مهاجرت پزشکان نخبه از این شهرستان هشدار داد و گفت : تضعیف جایگاه پزشکی و کاهش این سرمایه اجتماعی زمینه مهاجرت پزشکان بومی را فراهم کرده است و تاکنون پنج پزشک نخبه از این دانشگاه مهاجرت کرده‌اند.

 به گزارش خبرنگار ایرنا ، دکتر سیدعلی مظفرپور امروز شنبه در مراسم تجلیل از خادمین طرح ۳۰ شب ۳۰ مسجد که دانشگاه علوم پزشکی بابل افزود: در چند سال اخیر تضعیف جایگاه پزشکان تشدید شده است که نتیجه مهم آن دلسردی و مهاجرت این سرمایه های اجتماعی بوده است.

وی با اظهار این که خطای حرفه ای در هر صنفی وجود دارد ولی در حرفه پزشکی  به مراتب کمتر از دیگر صنوف است ، گفت : تضعیف  جایگاه پزشکان و فراهم کردن زمینه دلسردی جامعه پزشکی  خطرناک است و ما را دوباره به مرز حضور پزشکان خارجی برای درمان شهروندان نزدیک می کند .

رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل مهاجرت پنج پزشک از زیرمجموعه این دانشگاه را خسرانی برای شهرستان و استان مازندران دانست و بر ضرورت چاره اندیشی فوری در این باره تاکید کرد.

وی اظهار داشت: اگر رویه مهاجرت  شتاب بگیرد شهروندان ما برای درمان باید به کشورهای همسایه بروند که این امر هزینه های زیادی را برای آنها به همراه خواهد داشت .

مظفرپور افزود : اجرای طرح ۳۰ شب ۳۰ مسجد  نشان می‌دهد که پزشکان ما علاقه مند به اقدامات ارزشی و خیرخواهانه هستند  و این طرح را در ماه مبارک رمضان بعد از افطار که مشکلات خاص خودش را داشت بخوبی انجام دادند .

رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل نسبت به مهاجرت پزشکان بومی هشدار داد


رییس دانشگاه علوم پزشکی بابل گفت : ۱۵۰ پزشک زیر مجموعه دانشگاه علوم پزشکی بابل امسال در این طرح مشارکت کردند و بیش از ۲ هزار و ۲۰۰ ویزیت رایگان انجام دادند که شامل حال ضعیف ترین اقشار جامعه در نقاط دور دست شهرستان شد .

وی افزود : خدمات  دندانپزشکی بویژه در حوزه سالمندان و تزریق واکسن کرونا از جمله برنامه‌های محوری دیگر این طرح بود که به خوبی با مسجد محوری انجام شد .
در این مراسم چند تن از  پزشکان و خادمین طرح سی شب سی مسجد  با اهدای لوح سپاس تجلیل شدند.

طرح ۳۰ شب ۳۰ مسجد که برای نخستین بار در کشور سال ۸۹ از سوی دانشگاه علوم پزشکی بابل به اجرا درآمد ، از سال ۹۹ با شیوع کرونا و ممنوع شدن برگزاری برنامه های جمعی در ماه رمضان متوقف شده بود ولی امسال دوباره به اجرا گذاشته شد.

در این طرح گروه های پزشکی تخصصی و عمومی به صورت داوطلبانه هر شب به مساجد شهرستان بویژه در مناطق محروم مراجعه می کنند و ضمن ویزیت رایگان ، مسایل بهداشتی و سبک زندگی را به مردم آموزش می دهند.

هدف از اجرای این طرح را ویزیت رایگان افراد محروم روستاها و رضایتمندی قشر آسیب پذیر جامعه، حضور پزشکان در فضای مسجد در ماه مبارک رمضان و گسترش پیوند علم و معنویت، گسترش روحیه جهادی و داوطلبانه در بین جامعه پزشکی، آموزش چهره به چهره و ارائه مطالب آموزشی ویژه روزه داران و بیماری های شایع، ارائه خدمت کادر پزشکی و حضور ملموس مسئولین و پزشکان در بین مردم اعلام شده است.

دانشگاه علوم پزشکی بابل مستقل از دانشگاه علوم پزشکی مازندران فعالیت می کند و شهرستان بیش از ۵۰۰ هزار نفری بابل را زیر پوشش دارد. 

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha