به گزارش خبرنگار ایرنا، در جریان اجرای این طرح که از صبح تا شب دوشنبه به ابتکار اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی مهریز با همکاری برخی نهادها و تشکلها این حوزه برگزار شد، شرکتکنندگان به صورت خانوادگی از کوچه باغها و جاذبههای روستای طزنج، قلعه تاریخی و بومگردی و باغ این روستا دیدن کردند.
محمد دهقان بنادکی فرماندار مهریز در این برنامه گفت: برگزار طرح باغ گشت علاوه بر مناطق شهری، در روستاها با حضور مسافران، میهمانان و گردشگران نقش مهمی در معرفی ظرفیتها و جاذبههای طبیعی، تاریخی و فرهنگی این مناطق دارد.
مهدی شکری بغدادآباد بخشدار مرکزی و مجاهد کرباسی رییس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی مهریز نیز معرفی جاذبههای طبیعی و تاریخی مناطق روستایی به مردم و گردشگران در قالب طرح باغ گشت را در رونق هرچه بیشتر صنعت گردشگری و ایجاد اشتغال در مناطق روستایی موثر دانستند.
در پایان این طرح در آیینی از متولیان بومگردی منطقه و فعالان باغ گشت روستایی با اهداء لوح سپاس قدردانی صورت گرفت و مقرر شد همه هفته در مهریز این طرح با قوت و همراه با برنامههای متنوع برگزار شود. .
برگزاری برنامههای متنوع فرهنگی و هنری و معرفی ظرفیتهای تاریخی و فرهنگی از اهداف برگزاری طرح باغ گشت است.
مهریز ۶۰۰ اثر تاریخی شناسایی شده دارد و باغ پهلوان پور، قنات حسنآباد مشیر و دهنو در فهرست آثار سازمان علمی، فرهنگی و تربیتی ملل متحد(یونسکو) ثبت شده است.
مرکز شهرستان ۵۵ هزار نفری مهریز در ۳۰ کیلومتری جنوب شهر یزد قرار دارد.
نظر شما