دهکده فناوری کشاورزی در استان همدان راه‌اندازی می‌شود

همدان- ایرنا- «دهکده فناوری و نوآوری کشاورزی، منابع طبیعی و صنایع غذایی» با امضای تفاهم‌نامه ای میان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و استانداری همدان در این استان راه اندازی و فعال می‌شود.

به گزارش خبرنگار ایرنا، معاون فناوری و نوآوری وزیر علوم، تحقیقات و فناوری روز چهارشنبه در آیین امضای تفاهم‌نامه راه‌اندازی دهکده فناوری کشاورزی استان همدان، گفت: همدان یکی از قطب های دانشگاهی کشور است که با داشتن ۲ دانشگاه بزرگ بوعلی سینا و دانشگاه صنعتی، فضای بسیار مناسبی برای تولید دانش بنیان دارد.

علی خیرالدین اظهار داشت: بر اساس تفاهم‌نامه امضا شده با وزارت جهاد کشاورزی، قرار است ۱۰ پردیس به عنوان دهکده فناوری کشاورزی با مشارکت معاونت فناوری و نوآوری وزارت علوم در نقاط مختلف کشور راه اندازی شود که نخستین پردیس از این مجموعه در استان خراسان رضوی راه اندازی و فعال شده است.

وی تصریح کرد: همدان به عنوان دومین استان کشور برای امضای تفاهم‌نامه و راه‌اندازی دهکده فناوری کشاورزی است که امیدواریم ایجاد این مرکز علمی موجب رشد و شکوفایی بخش کشاورزی استان برپایه علوم و فناوری های نوین شود.

خیرالدین با اشاره به اینکه داشتن زمین و فضای کار از جمله ملزومات توسعه شرکت های دانش بنیان است، افزود: توسعه فضای پارک علم و فناوری استان همدان برای شکوفایی و رونق فعالیت های مرتبط ضروری است که انتظار می رود فضای این مجموعه با همکار یو حمایت استانداری و دستگاه های مسئول توسعه پیدا کند.

وی با اشاره به اینکه مشارکت بخش خصوصی نقش موثری در تکمیل و بهره برداری از ساختمان جدید پارک علم و فناوری استان همدان دارد، تصریح کرد: ۳۵۰ هکتار زمین برای راه اندازی دهکده فناوری کشاورزی استان خراسان رضوی اختصاص یافته که این مهم نیز باید در استان همدان محقق شود.

به گفته معاون وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، داشتن یک مجموعه(شهرک) فناوری در شهرک صنعتی همدان و همچنین تبدیل مرکز رشد دانشگاه بوعلی به پردیس علم و فناوری از جمله مطالبات وزارت علوم است که انتظار داریم به صورت جدی مورد توجه و پیگیری قرار گیرد.

خیرالدین با اشاره به اینکه «طرح دستیار فناوری» به زودی در سراسر کشور اجرا می‌شود، گفت: در این طرح دانشجویان به مدت ۶ ماه در یک واحد به عنوان کار آموز مشغول کار می‌شوند و با توجه به مقطع تحصیلی، ماهانه یک تا سه میلیون تومان نیز دستمزد دریافت می کنند.

وی با اشاره به اینکه صندوق پژوهش و فناوری اعتباراتی را به طرح دستیار فناوری اختصاص خواهد داد، اظهار داشت: این طرح امتیازات بسیار خوبی دارد چرا که دانشجویان علاوه بر تحصیل، درآمد هم خواهند دارند و به آرامی وارد حرفه مرتبط با تحصیلات خود می شوند.

معاون فناوری و نوآوری وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با بیان اینکه بخش خصوصی در استان همدان دارای ظرفیت های بسیاری است، اظهار داشت: راه اندازی پردیس فناوری و نوآوری سفال در شهر لالجین نیز نقش موثری در توسعه فرآیند تولید سنتی و تبدیل آن به تولید دانش بنیان دارد.

به گزارش ایرنا، تفاهم‌نامه راه اندازی دهکده فناوری کشاورزی استان همدان طی مراسمی با حضور استاندار و توسط معاون وزیر علوم و معاون اقتصادی استاندار همدان امضا شد.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha