به گزارش خبرنگار ایرنا، «علیرضا قاسمی فرزاد» روز چهارشنبه در نخستین جلسه ستاد راهبردی حوزه دانش بنیان استان همدان افزود: با راه اندازی مرکز پردیس نوآوری و فناوری های کشاورزی همدان همه فعالیت های نوآورانه و دانش بنیان در حوزه کشاورزی تبدیل به تولید و محصول خواهد شد.
وی ادامه داد: این تفاهمنامه با هدف توسعه مراکز رشد و شرکتهای دانش بنیان در راستای افزایش تولید و اشتغال و ارتقا بهرهوری ایجاد و در مرکز تحقیقات کشاورزی و محوطه آن نیز اجرا خواهد شد.
قاسمی فرزاد ابراز امیدواری کرد: افتتاح پردیس نوآوری و فناوری کشاورزی در همدان به عنوان سومین مرکز در سطح کشور بتواند تحول بزرگی در حوزه کشاورزی، امنیت غذایی، خوداتکایی و افزایش تولید در استان همدان داشته باشد.
استاندار همدان با اشاره به اینکه طرح ها و برنامه های موثری در دستور کار مرکز تحقیقات کشاورزی استان قرار دارد اظهار داشت: با توجه به محدودیت منابع از جمله آب، محصولات کشاورزی باید به سمت فناور و دانش بنیان سوق داده شود تا میزان بهره وری از آب و خاک افزایش یابد.
قاسمی فرزاد گفت: افتتاح پردیس نوآوری و فناوری کشاورزی استان بارقه امیدی است که اقدامات دانش بنیان را در حوزه کشاورزی در شاخه های مختلف تولید، اجرایی و عملیاتی کند و بهره وری در آن حوزه را بالا ببرد.
وی اظهار داشت: با برنامهها و اقدامات مجموعه همکاران مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی استان، بهرهوری در هر هکتار تا ۹/۵ تن بالا رفته است که این اقدام قابل تقدیر است.
به گفته وی استان همدان از جهت کیفیت میوهها و محصولاتِ باغی، مزیت نسبی دارد و باید به این حوزه نیز توجه جدی صورت گیرد.
وی با اشاره به اینکه حرکت در مسیر دانش بنیان یک تکلیف شرعی و قانونی است گفت: با توجه به شعار سال و طبق فرمایش مقام معظم رهبری تکلیف داریم که بخش تولید را به سمت فناور و تولید دانش بنیان سوق دهیم.
استاندار همدان با بیان اینکه بنابر دستور رئیس جمهور و ابلاغ وزیر کشور به استانها، مکلف شدیم که ستاد اقتصاد دانشبنیان را تشکیل دهیم خاطرنشان کرد: کمیته های هفت گانه پارک علم و فناوری با تشکیل جلسات مستمر شرکتهای دانش بنیان را رصد و مشکلات آنها را احصا کنند.
قاسمی فرزاد با تاکید بر اینکه رویکرد اصلی دولت تولید دانش بنیان است گفت: مطابق دستورالعمل رییس دفتر رییس جمهور در واگذاری پروژه ها به بخش خصوصی، شرکت های دانش بنیان در اولویت باشند که بر همین اساس توجه ویژه به تولیدات دانش بنیان در دستور کار استانداری همدان قرار دارد.
وی با اشاره به اقدامات مطلوب رییس پارک علوم و فناوری استان همدان اظهار داشت: پارک علم و فناوری اقدامات تکلیفی و راهکارهای عملیاتی را به دستگاه های اجرایی استان برای اجرا به عنوان دستورالعمل ابلاغ کند تا همه دستگاه ها در مسیر فناورانه حرکت کنند.
استاندار همدان تصریح کرد: استفاده از ظرفیت شرکتهای دانشبنیان و هوش مصنوعی در حوزه گردشگری استان همدان موجب رونق هر چه بیشتر این حوزه، توسعه زیرساختهای گردشگری و رشد اقتصادی استان می شود.
قاسمی فرزاد ادامه داد: جلسات اقتصاد دانش بنیان با محوریت پارک علم و فناوری و با حضور بخش های علمی دانشگاه های استان به صورت هفتگی تشکیل می شود که منجر به حرکت همه جانبه در خصوص دانش بنیان کردن تولید در سطح استان شود.
وی تاکید کرد: حمایت ویژه ای را در بحث فناوری و تولیددانش بنیان در همه زمینه ها در دستور کار قرار دارد و مسئولان دستگاه های اجرایی باید این مهم را در راس برنامه های خود قرار دهند.
استاندار همدان با بیان اینکه سازمان صمت، اقدامات و برنامههایی فناورانه و دانشبنیان در حوزه صنعت در دستور کار قرار داده که به طور حتم انجام و اجرا خواهند شد خاطر نشان کرد: بهرهگیری مبتنی بر دانشبنیان و فناور، از آثار طبیعی همچون غار علیصدر و دیگر جاذبههای گردشگری مورد تاکید است.
قاسمی فرزاد تاکید کرد: اولین پروژهای که قرار است در سفر رئیس جمهور به استان طرح و ارائه شود، چهار بانده کردن جاده غار علیصدر است.
نظر شما