به گزارش خبرنگار ایرنا، مهدی دهرویه روز چهارشنبه درنشست با برخی صاحبان واحدهای تولیدی مستقر در شهرک صنعتی گنبدکاووس گفت: برخی از این موانع به سبب سختگیریهای ادارات و نهادها و یا بانکها است و برخی نیز به خاطر ناآگاهی به قوانین و مقررات ملی و تفسیرهای نادرست از آن ایجاد شده که میتوان این مسائل را با خرد جمعی و بومی سازی قوانین برطرف کرد.
وی افزود: گنبدکاووس ظرفیت زیادی برای سرمایهگذاری و استقرار صنایع و واحدهای تولیدی دارد که باید با تسهیل شرایط و امکانات مورد نیاز، مقدمات حضور سرمایهگذاران را فراهم کرد.
فرماندار گنبدکاووس گفت: رویکرد دولت سیزدهم رفع موانع تولید با استفاده از همه ظرفیتهای قانونی و امکانات موجود است تا براساس آن تولید رونق گرفته و درامد و اشتغال حاصل گردد.
دهرویه اضافه کرد: مشکلات و مسائل مطرح شده توسط برخی واحدهای تولیدی گنبدکاووس که بیشتر مسائل مربوط به قطع برق، دریافت تسهیلات بانکی (سرمایه در گردش) یا امهال تسهیلات قبلی است، پیگیری و ظرف یک ماه نتیجه آن از سوی ادارات مرتبط اعلام میگردد.
در این نشست برخی صاحبان واحدهای تولیدی به مسائل و مشکلات خود پرداختند.
ضرورت افزایش سقف تسهیلات سرمایه در گردش و تسریع در پرداخت آن ازسوی بانکها به واحدهای تولیدی متقاضی باتوجه به افزایش چند برابری قیمت مواد اولیه، ضرورت امهال تسهیلات دریافتی قبلی توسط واحدهای تولیدی، جلوگیری از قطع برق واحدهای تولیدی بالاخص حوزه مواد غذایی و دارای سردخانه، روند طولانی تشکیل پرونده و اخذ مجوز کارگروه رفع موانع تولید برای دریافت تسهیلات، تفویض اختیار سرپرستی بانکها در استان و تهران به شهرستانها برای پرداخت تسهیلات رفع موانع تولید و تلاش بیشتر اداره مخابرات برای رفع خرابیهای تلفن ثابت از مهمترین نقطه نظرات صاحبان واحدهای صنفی مستقر در گنبدکاووس بود.
همچنین در این نشست روسای ادارات و نهادهای گنبدکاووس نیز به سوالات و مسائل مطرح شده توسط مدیران واحدهای تولیدی یا پاسخ داده و یا قول پیگیری رفع مشکل را دادند.
شهرک صنعتی شهرستان ۴۱۱ هزار نفری گنبدکاووس در زمینی به مساحت ۱۰۰ هکتار دایر شده و هم اکنون از ۱۲۳ قرارداد واگذاری زمین در آن ۷۶ واحد فعال با هزار و ۴۰۰ فرصت شغلی ایجاد شده فعالیت می کند و به سبب تکمیل ظرفیت آن زمین دیگری به مساحت ۶۵ هکتار در حال آماده سازی زیرساخت ها جهت الحاق به آن است.
نظر شما