به گزارش گروه علم و آموزش ایرنا، قاسم عمو عابدینی در آیین تکریم و معارفه مدیرانکل حوزه معاونت آموزشی این وزارتخانه افزود: طرح تحول آموزش وزارت علوم، تحقیقات و فناوری توسط ۱۵۰ نفر از متخصصان، در راستای اسناد و قوانین بالادستی مانند نقشه جامع علمی کشور، گام دوم انقلاب اسلامی، سند دانشگاه اسلامی، سیاستهای کلی علم و فناوری و اسناد توسعه و آمایش استانی و ملی در ابعاد مختلف تهیه شده است.
وی با بیان اینکه مکلف به جریان تحول هستیم، تصریح کرد: برنامه تحول در دولت سیزدهم ابلاغ شده و بخش مهم آن آموزش عالی است که ۸۰ درصد آن بر عهده معاونت آموزشی وزارت علوم تحقیقات و فناوری است.
معاون آموزشی وزارت علوم با تشریح کلیات طرح تحول حوزه آموزش بیان کرد: بیش از ۸۰ درصد این طرح، تحول در فرایندها، آییننامه ها و ضوابط موجود است. نقاط قوت طرح آن است که با اسناد بالادستی تطابق داده شده است.
به گفته عمو عابدینی، آمایش آموزش عالی امری مهم است و باید اجرایی شود؛ لذا رشته ها باید متناسب با آمایش سرزمینی شکل گیرد.
وی تصریح کرد: در چند ماه اخیر با تلاشهای کارشناسان این معاونت وضعیت مطلوبی یافتیم؛ اساس کار آن است که از مشارکت جمعی و نظرات کارشناسی بهره مند شویم.
عموعابدینی با بیان اینکیه دانشگاهها در دو حوزه فناوری های راهبردی و نیازمحوری جامعه و صنعت ماموریت دارند، افزود: ۵۰ درصد شغل هایی که هم اکنون در کشور وجود دارد تا ۱۰ سال آینده با تکنولوژی جدید از بین خواهد رفت، ولی از طرفی تعداد زیادی شغل جدید ایجاد میشود که نیازمند ایجاد رشتههای جدید است. تحول را باید هم در حوزه فناوری های راهبردی و هم نیازهای جامعه و صنعت پیش ببریم.
در پایان این آیین احکام سید رسول عمادی «مدیرکل دفتر آموزش عالی غیر دولتی»، محمدمهدی دهقان «مدیرکل دفتر گسترش آموزش عالی»، رضا نقیزاده «سرپرست دفتر برنامهریزی آموزش عالی» توسط عموعابدینی معاون آموزشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به آنان اعطا شد.
آیین تکریم و معارفه مدیرانکل حوزه معاونت آموزشی این وزارتخانه با حضور کارکنان و مدیران و مشاوران این معاونت در محل سالن شهدای جهاد علمی برگزار شد.
سوابق علمی و اجرایی مدیران معاونت آموزشی
سیدرسول عمادی متولد سال ۱۳۴۱ سوادکوه و دارای دکترای فناوری آموزشی و عضو هیات علمی دانشگاه شهید رجایی است. از جمله سوابق اجرایی وی معاون دانشجویی دانشگاه بوعلی سینا، سرپرست معاونت فرهنگی، مدیر حوزه ریاست و روابط عمومی دانشگاه بوعلی سینا، مدیر کل امور دانشجویان غیرایرانی، مدیر کل امور دانشجویان شاهد و ایثارگر و دبیر هم اندیشی استادان و نخبگان استان همدان است.
محمد مهدی دهقان متولد سال ۱۳۴۵ اصفهان و عضو هیئت علمی دانشکده دامپزشکی دانشگاه تهران است. انتشار۱۳۷ مقاله نمایه شده در پایگاه استنادی Google scholar و ۹۰ مقاله نمایه شده در پایگاه استنادی اسکوپوس و ۷۷ مقاله نمایه شده در پایگاه استنادیWeb of Science، مدیر پژوهشی برتر دانشگاهها و موسسات پژوهشی کشور در سال ۱۳۹۱، پژوهشگر نمونه دانشگاه تهران در سال ۱۳۹۵ و پژوهشگر برجسته دانشگاه تهران در سال ۱۳۹۸ را در کارنامه افتخارات علمی خود دارد.
از جمله سوابق اجرایی دهقان معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشکده دامپزشکی دانشگاه تهران، عضو شورای برنامه ریزی، گسترش و نظارت آموزشی دانشگاه تهران، عضو کمیسیون تدوین سند ملی امنیت غذایی و کشاورزی دانش بنیان شورای عالی انقلاب فرهنگی، مدیر گروه آموزشی جراحی و رادیولوژی، دانشکده دامپزشکی دانشگاه تهران و عضو کمیسیون نخبگان و آینده نگاری علم و نوآوری شورای عالی انقلاب فرهنگی است.
رضا نقی زاده (متولد ۱۳۶۳) عضو هیئت علمی مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور با مرتبه استاد یاری است. وی تالیف بیش از ۸۰ مقاله در معتبرترین نشریات بین المللی و ملی و همچنین تألیف چندین کتاب را در کارنامه علمی خود دارد. از سوابق اجرایی نقیزاده دبیر اتاق فکر سیاستگذاری علم وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، مشاور و رئیس حوزه معاونت پژوهشی وزارت علوم، عضو کانون کارآفرینان برتر استان تهران، عضو هیئت مدیره انجمن مدیریت فناوری و نوآوری ایران، مدیرکل توانمندسازی صندوق نوآوری و شکوفایی و دبیر شورای نشر مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور است.
نظر شما