فرماندار چابهار: حاشیه‌نشینی یکبار و برای همیشه باید در این شهر جمع شود

چابهار -ایرنا - معاون استاندار سیستان و بلوچستان و فرماندار شهرستان ویژه چابهار گفت: حاشیه‌نشینی یکی از معضلات دیرینه این شهرستان است که امیدواریم بعد از سفر رییس جمهور و بازید ایشان از حاشیه شهر، مسوولان یکبار و برای همیشه حاشیه‌نشینی را جمع کنند تا مردم از امکانات و خدمات بهره‌مند شوند.

به گزارش خبرنگار ایرنا جواد سپاهی شامگاه شنبه در جلسه شورای اداری شهرستان چابهار اظهارداشت: بی‌آبی از مهمترین مشکلات در حاشیه شهر و بخش مرکزی و شهر چابهار است که امیدواریم تا پایان امسال با توجه به شروع بسیاری از پروژه‌ها شاهد کاهش مشکلات و به صفر رسیدن مشکلات باشیم و همه از آب شبانه‌روزی‌ بهره مند باشند.

وی بر گزارش و اطلاع‌رسانی مدیران دستگاه‌های اجرایی و ارائه فعالیت‌ها به مردم تاکید کرد و افزود: تحقق شعار محوری سال باید از اولویت های مسوولان باشد و یکی از برنامه‌ها بحث اشتغال است، با توجه به ظرفیت‌ها نیاز است بحث اشتغال جدی گرفته شود.

فرماندار چابهار با اشاره به اینکه باید حداقل یک بار شورای اداری به منظور هماهنگی‌ها و پیگیری موضوعات مختلف برگزار شود، گفت: جهاد و نیروهای جهادی نقش موثری در سازندگی و آبادانی کشور داشته‌اند و هم‌اینک این نیروهای مختص می‌توانند موثر واقع شوند.

وی بیان کرد: سوخت سه هزار تومانی در مرز با قیمت بیش از ۳۰ هزار بفروش می‌رسد و این یک جاذبه برای قاچاق سوخت ایجاد می‌کند و استان مرزی سیستان و بلوچستان به دلیل همجواری با پاکستان جایگاههای عرضه بنزین صف‌های شلوغی دارد. 

سپاهی با اشاره به اینکه بیش از ۹۰ هزار لیتر سوخت از طریق کارت‌های آزاد در اختیار صاحبان جایگاه‌ها بود اما به مردم نمی‌دادند، گفت: متاسفانه برخی از جایگاه داران کارت های سوخت را خودشان به قیمت‌های بیشتر می‌فروختند که این امر موجب ایجاد صفهای طویل شده که زیبنده چابهار نیست.

وی بر افتتاح سریعتر جایگاه میدان مادر شهر چابهار طی ۲ ماه آینده تاکید کرد و گفت: امیدواریم با راه‌اندازی این جایگاه بسیاری از مشکلات مرتفع شود.

فرماندار چابهار بیان کرد: در استان همجوار با جمعیت همتراز با  استان ما ۲۸۶ جایگاه سوخت دارد ولی در سیستان و بلوچستان ۱۲۱ جایگاه سوخت دارد که نباید این امر و به نوعی تبعیض باشد و مردم در صف باشند و نتوانند سوخت بگیرند و یا در مراکز بخش‌هایی نظیر پیرسهراب چابهار حتی یک جایگاه سوخت نباشد.

وی بر مقصد بودن سیستان و بلوچستان در زمینه راهیان نور تاکید کرد و افزود: همه دستگاه‌های اجرایی و ارگان‌های مختلف در این زمینه کمک و همراهی کنند تا بتوان قشرهای مختلف و مسوولان از معنویات بهره‌مند شوند.

معاون استاندار سیستان و بلوچستان اظهارداشت: در حوزه برق اقدامات خوبی انجام شده و شاهد کمترین قطعی برق هستیم و حداقل مسوولان و نیروهای ادارات مختلف در ساعات غیر اداری کولر و وسایل سرماشی و سایر لوازم برقی غیر ضروری را خاموش تا شاهد بهتر شدن وضعیت باشیم و از تابستان رد کنیم.

وی بر برنامه‌ریزی در پر کردن اوقات فراغت سنین مختلف تاکید و ادامه داد: دستگاه‌های اجرایی نظیر اداره ورزش و جوانان و دستگاهای فرهنگی و اجتماعی ورود کنند.

سپاهی گفت: ۱۵۶ واحد مسکونی در اختیار راه و شهرسازی متاسفانه سال‌ها در اختیار برخی افراد است که بیش از ۱۰ تا ۱۵ سال سکونت دارند که همینجا اعلام می‌کنم که نسبت به تخلیه خانه اقدام کنند  چون بیش از ۲۰۰ نفر مستحق استفاده از خانه سازمانی در نوبت هستند.

وی تصریح کرد: فیبرنوری از نوبندیان بطول ۱۴۰ کیلومتر با بیش از ۱۰ بیل مکانیکی در حال کار است و بزودی با زمینی شدن فیبرنوری شاهد کاهش قطعی مکرر تلفن و اینترنت باشیم.

فرماندار شهرستان ویژه چابهار افزود: چهره فعلی و مبلمان شهر چابهار زیبنده مردم نیست و باید شورای اسلامی شهر و شهردار سریعا به وضعیت شهر رسیدگی کنند.

وی بیان کرد: متاسفانه تاکسی و ناوگان شهری خدمات نمی دهد و سوخت دریافتی را می‌گیرند و چند متر آن‌طرف‌تر می فرشند و همین کار را کامیون‌ها نیز انجام می‌دهند و حاضر نیستند با قیمت خوب کالای اساسی از بندر را جابجا کنند چون فروش سوخت بدون هیچ هزینه و استهلاک برای آن به صرفه تر و سود بیشتری دارد.

سپاهی از عدم ذبح دام سبک و سنگین در قصابی‌ها و کشتارگاه‌ها انتقاد و تصریح کرد: باید حوزه بهداشت و دامپزشکی بیشتر فعال شوند تا دام ذبح شده ۲۴ ساعت در دمای پایین نگهداری و بعد به مصرف کنند برسد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha