۲۹ خرداد ۱۴۰۱، ۱۲:۵۰
کد خبرنگار: 5300
کد خبر: 84793630
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

جوادی: حال فوتبال تهران خوب نیست؛ خود را ملزم به ارزان‌سازی اماکن ورزشی می‌دانیم

تهران- ایرنا- مدیرکل ورزش و جوانان استان تهران گفت: حال فوتبال تهران خوب نیست و به جز سرخآبی‌ها شاهد افت و سقوط سایر تیم‌ها بودیم.

به گزارش ایرنا، علی جوادی امروز (یکشنبه) در نشست خبری گزارشی از عملکرد صد روزه ارائه کرد و با تشریح برنامه‌های پیش رو اظهار داشت: به تبعیت از برنامه‌های دولت سیزدهم، صلاح بود که گزارش عملکردی از این اداره کل ارایه شود. موضوع ورزش در عرصه‌های اجتماعی بسیار پر اهمیت است. وزارت ورزش ۲ ماموریت را دنبال می‌کند، موضوع جوانان و دیگری ورزش در سطح همگانی و قهرمانی. اخباری که از طریق رسانه ملی فقط با موضوع ورزش در حال پخش است، نشان می‌دهد مردم تشنه اخبار ورزشی هستند و ورزش نشاطِ اجتماعی به دنبال دارد. باید مردم را تشویق کنیم که به ورزش روی آورند.

وی افزود: سه ماه از زمان حضور من در استان تهران می‌گذرد و طی این مدت از حمایت همه جانبه وزارت، وزیر ورزش و معاونانش از فعالیت‌ها و برنامه‌های اداره کل و نیز حمایت محسن منصوری استاندار تهران برخودار بودیم. 

متخصص فوتبالم

جوادی در خصوص عملکرد هیئت فوتبال استان تهران و اتفاقات ناخوشایند آن گفت: متاسفانه یا خوشبختانه من متخصص در فوتبالم. هم داور بودم هم عضو مجمع فدراسیون و هم حضور بسیاری از بازیکنان که هم اکنون در استقلال و پرسپولیس هستند حاصل تلاش‌های گذشته ما بوده است. کار کردن هیئت فوتبال با من شاید سخت باشد چون فوتبال را می‌شناسم و البته شاید هم آسان باشد. در فوتبال به دلیل شرایط خاص اساسنامه و نگاه مردم به فوتبال و پرهیز از التهاب در آستانه جام جهانی، کل جریان دیپلماسی در اختیار فوتبال قرار گرفته چرا که موفقیت در جام جهانی حال مردم را خوب می‌کند.

استعدادیابی فوتبال تهران در حد جمعیت ۱۴.۵ میلیونی نیست

مدیرکل ورزش و جوانان استان تهران افزود: فوتبال تهران قطب فوتبال کشور است و باید در زمینه استعدادیابی، جریان‌سازی و مدیریت منابع، برنامه داشته باشیم. هیئت فوتبال استان تهران به طور قطع از تک محوری خارج خواهد شد و افرادی که صاحب نظر هستند باید در فوتبال تهران نقش داشته باشند. جلساتی با ابوالحسن شیرازی رئیس هیئت فوتبال داشتم و گلایه‌هایی مطرح کردم. حال فوتبال تهران خوب نیست و به جز سرخآبی‌ها شاهد افت و سقوط سایر تیم‌ها بودیم. تلاش داریم به مسایل و مشکلات سایر تیم‌های تهرانی نیز توجه داشته باشیم. وقتی متوجه شدم سایپا و دیگر تیم‌ها حال خوبی ندارند، سریع درخواست رسیدگی کردم و موانعی که دستمان برمی‌آمد را برطرف کردیم. در حال حاضر بخش زیادی از باشگاه‌های تهرانی فقط مصرف کننده هستند و استعدادیابی در حد ظرفیت ۱۴.۵ میلیون نفری استان نیست. تهران باید صادرکننده بازیکن به سایر استان‌ها باشد و با برنامه و خرد جمعی باید فوتبال را اداره کنیم و در این زمینه هماهنگی خوبی بین ما و فدراسیون وجود دارد. ۲ روز در میان با میرشاد ماجدی سرپرست فدراسیون فوتبال در ارتباط هستیم. مطالبه فعالان عرصه فوتبال باید شنیده شده و به آن ترتیب اثر داده شود. این یک دستور است.

وی گفت: راجع به فوتبال ادعا ندارم که صاحب نظر هستم ولی با مشورت از صاحب نظران سعی می‌کنیم مسائل را حل کنیم.

در حق ورزشگاه تختی اجحاف شده 

جوادی همچنین در خصوص ورزشگاه تختی اظهار کرد: از زمان حضورم پیگیر ورزشگاه تختی هستم. یک زمین فوتبال و یک ظرفیت کامل ورزشی در این مجموعه داریم. در حق ورزشگاه تختی اجحاف شده و ۱۳ هکتار از ظرفیت آن تبدیل به بیابان شده است. در ورزشگاه فوتبال تختی مسابقه‌ای برگزار نمی‌شود و با کمک گروه‌های دانش‌بنیان باید ورزشگاه را مدیریت و قابل بهره‌برداری کنیم. متاسفانه پیمانکار قبلی به درستی عمل نکرده بود. با کمک سازمان برنامه و بودجه و تخصیص منابع و نیز دستور و حمایت ویژه وزیر ورزش، امیدواریم بتوانیم در سال ۱۴۰۱ این ورزشگاه را به خدمات‌رسانی رسانده و شاهد حضور تماشاگران در استادیوم تختی باشیم. باید از این یادگار تاریخی معماری ورزشی به خوبی نگهداری کنیم.

یک سانت از ورزشگاه شیرودی تغییر کاربری نخواهد داشت 

وی در خصوص ورزشگاه شهید شیرودی هم گفت: شیرودی شناسنامه ورزش استان تهران است. مصوبه‌ای در سال ۹۸ در هیئت وزیران مصوب شد که ورزشگاه شیرودی به اداره کل استان تهران برگردانده شود. وزیر ورزش و مدیران استانی از این مصوبه حمایت کردند. باید تاکید کنم که اداره کل ورزش و جوانان استان تهران بخشی از بدنه وزارت ورزش است و هر تصمیمی که در این خصوص در وزارتخانه گرفته شود، قائل به آن هستیم. این ورزشگاه چه در اختیار اداره کل باشد یا نه، وظیفه خود را در قبال آن انجام می‌دهیم. نه تنها اجازه نمی‌دهیم یک سانتیمتر از فضای ورزشی تغییر کاربری پیدا کند، بلکه توسعه و تقویت فضاهای ورزشی در دستور کار ماست.

ورزش آسان و ارزان برای مردم

جوادی در خصوص کمبود اماکن ورزشی نیز توضیح داد: سیاستی که خود را ملزم به اجرای آن می‌دانیم، ارزان‌سازی اماکن ورزشی در سطح همگانی و قهرمانی است. البته نباید فراموش کرد که مدیریت، نگهداری و خدمات‌رسانی اماکن ورزشی با هزینه‌هایی همراه است. بخشی از این هزینه‌ها به هر صورت معقول و کاملا آنالیز شده، افزایش پیدا خواهد کرد. اجازه ندادیم نرخ سرانه فضاهای ورزشی بیش از حد افزایش یابد و فعلا اجازه افزایش ۱۵ درصدی شهریه‌ها صادر شده و بیش از آن تخلف است. باید این نگاه مردمی را داشته باشیم که ورزش، آسان و ارزان در خدمت مردم قرار گیرد.

مدیرکل ورزش و جوانان استان تهران در واکنش به این که ورزشگاه شیرودی به سرنوشت ورزشگاه تختی تبدیل نشود، افزود: درمان همه دردها با یک نسخه واحد منطقی نیست. این که گفته می‌شود، ورزشگاه شیرودی در اختیار اداره کل بوده و به این روز افتاده، درست نیست. اعتبار این ورزشگاه از سال ۹۸ به اداره کل استان تهران رسیده و پیش از آن سالیان سال در اختیار شرکت توسعه و نگهداری اماکن ورزشی بود. نوع مدیریت ما طی سه ماه گذشته در خصوص مجموعه تختی را بررسی کنید.

وی در خصوص بودجه اداره کل هم گفت: در این خصوص گزارشی ارائه می‌کنم تا بدانید چه اتفاقی برای بودجه رخ داده است. طی یک ماهه پایان سال که به اداره کل آمدم، مطالبات ۱۴ ماهه ۳۰۰ پرسنل به‌ طور علی‌الحساب پرداخت شد و اعتبارات آن از منابع ملی و استانی دیده شد. پرداخت رفاهیات کارکنان و برای اولین بار بعد از انقلاب، برای بازنشستگان نیز صورت گرفت. ضمن اینکه تمام هیئت‌های استانی به جز چند هیئتی که تمکن مالی دارند، از ۳۰ تا ۱۵۰ میلیون تومان بودجه دریافت کردند و واریز مرحله دوم بودجه نیز منوط به ارائه گزارش عملکرد شد.

سند مجموعه ورزشی تختی در اختیار اداره کل است

جوادی در واکنش به این موضوع که گفته می‌شود بنیاد مستضعفان مالکیت بخشی از مجموعه ورزشی تختی را در اختیار دارد، تصریح کرد: سندهای تمام پلاک‌های مجموعه ورزشی تختی صادر شده و در اختیار اداره کل استان تهران است.

شهریه ۴۰۰ میلیونی وجود ندارد

مدیرکل ورزش و جوانان استان تهران در حالی بر در اختیار قرار گرفتن ورزش آسان و ارزان برای مردم تاکید کرد که چندی پیش افتتاح باشگاه لاکچری بدنسازی سر و صدای زیادی ایجاد کرد، وی در این خصوص گفت: درباره این باشگاه اقدام برای مجوز صورت گرفته بود، اما مجوزی صادر نشده بود و دوستان بدون هماهنگی اقدام به افتتاح کرده بودند. ۲ هفته طول کشید و احراز صلاحیت صورت گرفت و مجوز صادر شد. درباره نرخ آن نیز عنوان شد که نرخ‌های مطرح شده، در فضای مجازی بوده و این موضوع تکذیب شد. در واقع شهریه‌ها متناسب با فرمول خاصی است و نظارت و بازرسی بر روی آن وجود دارد که نمی‌توان بیش از مبالغ مصوب شده دریافت کرد. اگر تخطی شود، برخورد لازم صورت می‌گیرد. اصلا شهریه ۴۰۰ میلیونی وجود ندارد و همه چیز طبق تعرفه اداره کل استان تهران است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha