به گزارش گروه علم و آموزش ایرنا، میثم تقویفر مدیرعامل شرکت سیویل ابنیه جهان از ۱۳ سال گذشته تا امروز مشغول تولید و کیفیسازی محصولی برای ترمیم آسفالتهای مضمحل است. این شرکت طرحهای بزرگی مانند جوانسازی آسفالت فرودگاه اصفهان و شیراز را انجام داده و بیش از پنج سال است که این دو فرودگاه را از هرگونه نوسازی آسفالت بینیاز کرده است.
وی بیان کرد: بی نیازی به تجهیزات خاص و ساده بودن مصرف پلیمرهای تولیدی و در نتیجه کاهش هزینههای نگهداری آسفالت با استفاده از این محصولات، باعث شده بسیاری از مشتریان خارجی از اروپا تا حاشیه خلیج فارس نیز به سراغ این محصول داخلی بیایند.
تقوی فر ادامه داد: این شرکت ۱۳ سال است که فرایند تولید مواد پلیمری را آغاز کرده و از سال ۹۵ نیز فناوری جوانساز آسفالت را به دست آورده است. دانش این محصول داخلی و خودبنیاد است و مهندسی معکوس نیست.
وی گفت: این شرکت در این سالها پروژهایی در داخل کشور انجام داده است که از جمله آن اتوبان تهران- ساوه، آسفالت پلیمری پل صدر است و در استان آذربایجان غربی نیز پروژههایی را پیش بردیم.
حمایت صندوق نوآوری و شکوفایی
وی با اشاره به گرانی بیسابقه مواد اولیه که باری بر دوش توسعه این تولید مبتکرانه است، افزود: از سال گذشته مواد اولیه ۴۰۰ درصد گرانتر شد و این یعنی عملا تولید غیر ممکن بود. ما هم تقریبا در ماه تولیدی نداشتیم، گردش ماهیانه شرکت رقمی بین ۲۰ تا ۲۵ میلیارد تومان شده است. با این حال شرایط یک سال گذشته همه عرصهها را برای تولید سختتر کرده بود تا اینکه از صندوق نوآوری و شکوفایی درخواست وام کردیم، صندوق نوآوری یک وام سرمایه در گردش به ما داد که در واقع تامین مالی تولید ۳۰۰ تن جوانساز آسفالت بود. برای این کار توانستیم وامی به اندازه چهار میلیارد و ۵۰۰ تومان دریافت کنیم.
تعهدات ارزی صادرات را از روی دوش دانشبنیانها بردارید
به گزارش روابط عمومی صندوق نوآوری و شکوفایی، آمار مدیرعامل شرکت سیویل ابنیه جهان از دادههای روز دنیا نشان میدهد که قیرهای اصلاحشده امروز جایگاهی مهم در پروژههای عمرانی کسب کردهاند. افزودن پلیمر به قیرها آثار مثبتی روی خواص قیر و عملکرد آن در دمای بالا و پایین دارد.
تقوی فر بیان کرد: این محصول به فرانسه و ترکیه صادر شده است. عراق و امارات از مشتریهای ثابت این محصول فناورانه هستند و قطریها هم خیلی از پروژههای راه و ترابری خود را با محصولاتی که از ما خریده بودند، انجام دادند.
مدیرعامل سیویل ابنیه جهان گفت: شرکتهایی مثل ما بازگشت پول حاصل از صادرات را نمیتوانند از طریق بانکها انجام دهند و باید به صرافی بروند. این کار کلا ما را در ضرر میبرد چون اختلاف میان ارز نیمایی با ارزی که در بازار میفروشند و باید از صرافیها بگیریم، سه هزار تومان است که باید آن را از جیب بدهیم. همین مسئله باعث شده تا از دولت درخواست کنیم تعهدات ارزی را دستکم از روی دوش شرکتهای دانشبنیان بردارد.
وی یادآور شد: محصول ما را همه شرکتهای خصوصی استفاده میکنند و در صورت فراهم بودن شرایط صادرات در داخل کشور، در بسیاری از نقاط دنیا هم خواهان دارد؛ چرا که محصول ما نیاز به فناوری پیچیدهای ندارد و آن را در هر قیری که بریزند سازگار است.
نظر شما