رویکرد امید بخش دولت سیزدهم برای جذب سرمایه‌گذاری و رفع بیکاری در کرمانشاه

کرمانشاه - ایرنا - استاندار کرمانشاه در ادامه برنامه‌های توسعه‌ای دولت سیزدهم رایزنی‌های گسترده‌ای را با مدیران شرکت‌ها و هلدینگ‌های بزرگ آغاز کرده و تاکنون نیز موفق به جلب نظر آنها برای سرمایه‌گذاری در استان شده و با این اقدامات امیدبخش نشان داده عزمی راسخ برای ایجاد شغل و جذب سرمایه‌گذار در استان دارد.

به گزارش خبرنگار ایرنا، پیگیری پروژه‌های مهم و بزرگ حوزه نفت و پتروشیمی و برگزاری نشست های کاری برای تسهیل در روند اجرایی‌ این طرح ها و همچنین تفاهم با یک هلدینگ مهم برای یک سرمایه گذاری، اولویت کاری استاندار کرمانشاه در سفر کاری هفته اخیر به تهران بود.

«بهمن امیری‌مقدم» در قالب برگزاری نشست های کاری با مدیران هلدینگ تخصصی نفت و گاز و پتروشیمی قرارگاه سازندگی خاتم الانبیاء و هلدینگ خلیج فارس به پیگیری روند اجرایی و تامین مالی پروژه های پتروپالایش آناهیتا و پتروشیمی های اسلام آباد، کنگاور روانسر و سنقر پرداخت.

 مدیر ارشد استان در دیدار با یک هلدینگ صاحب نام کشور به یک توافق و تفاهم برای سرمایه گذاری بیش از هزار میلیارد تومانی در بخش معدن، فرآوری و حوزه برق استان هم رسید.

رویکرد امید بخش دولت سیزدهم برای جذب سرمایه‌گذاری و رفع بیکاری در کرمانشاه

آناهیتا از رکود خارج می‌شود

امیری مقدم در اولین نشست کاری خود که باباخانی معاون اقتصادی استان نیز وی را همراهی می‌کرد، با عبدالرضا عابد، مدیرعامل هلدینگ تخصصی نفت و گاز و پتروشیمی قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیا دیدار و گفتگو کرد.

در این دیدار موانع و مشکلات پیش روی اجرای پروژه بزرگ پتروپالایش آناهیتا بررسی شد و جمع‌بندی لازم پیرامون چگونگی فعال شدن این پروژه برای طرح در سفر رییس‌جمهور به استان کرمانشاه صورت گرفت.

نزدیک به دو دهه از کلنگ زنی پتروپالایش آناهیتا می گذرد و هنوز این پروژه مهم در رکود کامل به سر می برد.

توافق با هلدینگ خلیج فارس برای اجرای پروژه های پتروشیمی

استاندار کرمانشاه همچنین در دیدار با علی عسکری، مدیر عامل شرکت صنایع پتروشیمی خلیج‌فارس که نمایندگان مردم سنقروکلیایی، اسلام‌آباد غرب و دالاهو، پاوه و اورامانات نیز حضور داشتند و معاون اقتصادی استانداری کرمانشاه برگزار شد، توانست تصمیمات بزرگ و ویژه‌ای برای تحول در صنایع پتروشیمی استان به تصویب برساند.

از جمله این مصوبات مهم‌ می توان به "تامین مالی پروژه‌های پتروشیمی روانسر و کنگاور و آغاز عملیات اجرایی آن‌ها، تامین منابع ارزی برای تسریع در اجرای پروژه سنقر، تصویب اجرای صنایع پایین‌دستی پتروشیمی اسلام‌آبادغرب توسط هلدینگ خلیج‌فارس و استفاده از ظرفیت واحدهای تولیدی استان برای تامین تجهیزات صنایع پتروشیمی" اشاره کرد که با اجرایی شدن این تصمیمات، شاهد یک تحول بزرگ در حوزه صنعت و اشتغال استان خواهیم بود.

رویکرد امید بخش دولت سیزدهم برای جذب سرمایه‌گذاری و رفع بیکاری در کرمانشاه

تفاهم نامه بیش از هزار میلیارد تومانی با یک هلدینگ صاحب نام

همچنین به دنبال توافق و تفاهم نامه بهمن امیری مقدم با یک هلدینگ بزرگ و فعال در بخش معدن ایران، مردم کرمانشاه شاهد یک سرمایه گذاری بیش از هزار میلیارد تومانی در استان خواهند بود؛ اتفاق ویژه ای که می تواند تحولی مثبت در حوزه صنعت و معدن استان را رقم بزند.

طبق این تفاهم نامه که جزییات آن بزودی از سوی استاندار کرمانشاه اطلاع رسانی خواهد شد، قرار است سرمایه گذاری بسیار گسترده ای در حوزه ایجاد نیروگاه برق، فرآوری سنگ معدن، احداث و پتانسیل یابی معدن صورت گیرد.

کرمانشاه هم اکنون با سه واحد پتروشیمی بعد از بوشهر و خوزستان به عنوان یکی دیگر از قطب‌های این صنعت در کشور مطرح است.

یک واحد پتروشیمی دیگر نیز در شهرستان اسلام آبادغرب در حال احداث است و قرار است سه پتروشیمی پایین‌دست مادر دیگر هم در شهرهای سنقر، کنگاور و روانسر ایجاد شود.

میادین نفتی و گازی بسیاری در کرمانشاه وجود دارد که تنها یک میدان نفت شهر مورد بهره برداری قرار گرفته است.

این استان با وسعت حدود ۲۵ هزار کیلومتر مربع، ۱.۵ درصد از مساحت کل کشور (هفدهمین استان) را به خود اختصاص داده و شامل ۱۴ شهرستان، ۳۵ شهر و ۸۶ دهستان است.

اکنون بیش از هزار واحد تولیدی و صنعتی با اشتغالزایی بیش از ۳۰هزار نفر در استان کرمانشاه فعال است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha