به گزارش ایرنا، حمیدرضا شیخی روز چهارشنبه در نشست خبری به مناسبت آغاز سالروز جهانی مبارزه با مواد مخدر تاکید کرد: این معتادان با دستور مقام قضایی و از سوی نیروی انتظامی به سه مرکز زیرپوشش بهزیستی استان ارجاع داده شدند.
وی افزود: ۵۰ درصد هزینههای نگهداری این معتادان از سوی ستاد هماهنگی مبارزه با مواد مخدر و بقیه از سوی استانداران، فرمانداران، شهرداران و دستگاههای اجرایی عضو این شورا تامین و پرداخت میشود.
شیخی تصریح کرد: شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر چهارمحال و بختیاری امسال چهار راهبرد اصلی برای مقابله با مواد مخدر را در این استان پیگیری میکند که این راهبردها شامل پیشگیری از رشد اعتیاد، درمان، مقابله و هماهنگی است.
وی یادآور شد: سازمان ملل متحد شعار امسال سالروز جهانی مبارزه با مواد مخدر را با عنوان «پرداختن به چالشهای مواد مخدر در حوزه سلامت و بحرانهای بشری» مشخص و به کشورهای مختلف اعلام کرده است.
شیخی اظهار داشت: کاهش اعتیاد و آسیبهای ناشی از آن، جلوگیری از ورود افراد سالم به چرخه اعتیاد، تقویت روحیه باورمندی بین افراد با بهرهگیری از ظرفیت دستگاههای عضو شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان بهویژه آموزش و پرورش، ورزش و جوانان و مبلغان مذهبی در دستور کار قرار دارد.
سرپرست بهزیستی چهارمحال و بختیاری نیز گفت: هماکنون ۱۸ مرکز زیرمجموعه این سازمان در استان به توانخواهان حوزه مبارزه با مواد مخدر خدمات ارایه میدهند.
علی نصیری تاکید کرد: بهزودی مجوز راهاندازی چهار مرکز جدید با هماهنگی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر چهارمحال و بختیاری از سوی بهزیستی استان صادر میشود.
وی با اشاره به فعالیت خط تخصصی ملی اعتیادی به شماره ۰۹۶۲۸ در چهارمحال و بختیاری و سایر استانهای کشور افزود: هماینک شماره تلفن ۱۴۸۰ صدای مشاور با پاسخگویی روانشناسان خبره بهمنظور ارائه مشاوره به مردم در سراسر استان فعال است.
نصیری تصریح کرد: این سامانه در سال گذشته به ۳۵ هزار نفر و در سه ماهه نخست امسال به ۱۸ هزار و ۵۰۰ نفر مشاوره داده است.
وی یادآور شد: سال گذشته ۱۰ هزار و ۸۰۰ نفر و امسال تاکنون ۹۲۸ نفر در مراکز ترک اعتیاد استان پذیرفته شده است.
به گزارش ایرنا، چهارمحال و بختیاری ۱۰ شهرستان با نزدیک به یک میلیون نفر جمعیت دارد.
نظر شما