به گزارش ایرنا، روز پنچ شنبه با حضورمحمدحسن نامی رییس سازمان مدیریت بحران کشور، نماینده مردم بهارستان در مجلس شورای اسلامی، رییس دانشگاه علوم پزشکی، اعضای مجمع خیرین استان تهران و بهارستان، شهرداران و شوراهای اسلامی و خیرین سلامت عملیات اجرایی ساخت بیمارستان ۳۰۰ تختخوابی نسیمشهر و مرکز تولد بیمارستان امام حسین(ع) توسط خیرین آغاز شد.
نامی معاون رییس جمهور صبح در مراسم آغاز عملیات اجرایی پروژههای درمانی شهرستان بهارستان با اشاره به حفظ ایمان مردم اظهار داشت: تلاش خیرین در آغاز عملیات عمرانی بیمارستان نسیمشهر و مرکز تولد شهرگلستان بینطیر است.
وی با بیان اینکه ۱۰ هزار میلیارد تومان پروژه درمانی در نقاط مختلف کشور توسط خیرین ساخته میشود افزود: کمبود تخت بیمارستانی در بهارستان در مقیاسها قرار نمیگیرد و باید این کمبودها جبران شود.
معاون رییس جمهور تصریح کرد: دو پروژه بیمارستان حضرت ابوالفضل(ع) نسیمشهر و مرکز تولد بیمارستان امام حسین(ع) شهرگلستان توسط خیرین ساخته خواهد شد و تا پایان اتمام این پروژهها خیرین پایکار خواهند بود.
ویژگیهای منحصر بهفر شهرستان بهارستان
در ادامه عبدالله نوحی فرماتدار بهاستان با اشاره به ویژگیهای منحصر بهفرد این شهرستان اظهار داشت: بهارستان سومین شهرستان پرجمعیت استان تهران است که شهروندان در فضای ۶۴ کیلومتر مربعی زندگی میکنند.
وی با اشاره به کمبود برخی شاخصها از حد استاندارد گفت: جمعیت ۷۰۰ هزار نفری بهارستان یک بیمارستان ۱۰۰ تخت خوابی دارد که خدمات کلینیکی و درمانگاهی آن در پاساژ شهرداری گلستان انحام میگیرد.
فرماندار بهارستان با تاکید بر سرعت ساخت بیمارستان نسیمشهر ابراز داشت: تمام مسئولین به همراه مردم و خیرین ید واحده برای ساخت بیمارستان هستند.
نوحی در پایان موقعیت سوق الجیشی بیمارستان نسیمشهر را بسیار مطلوب عنوان و خاطرنشان کرد: این بیمارستان در کنار اتوبان تهران ساوه میتواند دسترسی مردم را تسهیل و در مواقع بحران پوشش مناسبی در حوزه درمانی باشد.
شهرستان بهارستان با ۷۵۰ هزار نفر جمعیت با سه شهر و ۲ بخش گلستان و بوستان یکی از شهرستانهای استان تهران در جنوب غربی پایتخت قرار دارد
نظر شما