به گزارش ایرنا به نقل از رویترز، مارتین فریک مدیر برنامه جهانی غذای سازمان ملل در آلمان گفت: گروه هفت کشور ثروتمند باید کمک های بشردوستانه را برای مقابله با بحران جهانی گرسنگی که به دلیل جنگ در اوکراین تشدید شده است، افزایش دهند.
وی با اشاره به اینکه تورم فعلی قیمت مواد غذایی در ۳۶ کشور بیش از ۲۵ درصد است، خاطرنشان کرد: گرسنگی میتواند کشورها را بیثبات کند بنابراین برای حفظ صلح و امنیت در جهان نقش کلیدی دارد.
این مقام ارشد سازمان ملل تصریح کرد: امسال احتمالا برنامه جهانی غذا نتواند بیشتر از نصف ۲۱.۵ میلیارد دلار پولی که نیاز دارد را تامین کند بنابراین نیازمند کمک های بیشتر است.
فریک معتقد است: باید همگی به این درک مشترک برسیم که این بحران را دیگر نمی توان با وصله و پینه حل کرد، بلکه باید نظام موجود را اصلاح کرد.
نشست سه روزه گروه هفت در بایرن آلمان در حالی روز یکشنبه آغاز به کار می کند که سازمان ملل درباره بحران بی سابقه گرسنگی در جهان، در پی افزایش تورم هشدار داده است.
گروه هفت در ماه مه یک برنامه تحت عنوان «اتحاد جهانی برای امنیت غذایی» را راهاندازی کرد و انتظار میرود امنیت غذایی در دستور کار نشست این گروه در روز یکشنبه قرار بگیرد.
به گزارش ایرنا، خشکسالی، پیامدهای کرونا در کنار جنگ اوکراین موجب کاهش تولید و عرضه مواد غذایی در جهان و تورم افسارگسیخته شده است. کارشناسان درباره تبعات اجتماعی و بی ثباتی ناشی از افزایش قیمت ها در کشورهای فقیر به ویژه در آفریقا، خاورمیانه و آسیا هشدار داده اند.
نظر شما