به گزارش خبرنگار ایرنا، محمدرضا بیاتی روز شنبه در نشست با خبرنگاران تاکید کرد: مدارک مرتبط با انتخاب شهردار شهرکرد به وزارت کشور ارسال شده است و منتظر بررسی و اعلام نظر وزارت کشور هستیم.
به گزارش ایرنا، اعضای شورای اسلامی مرکز چهارمحال و بختیاری شامگاه سهشنبه ۲۰ اردیبهشتماه سالجاری حامد فروزنده را بهعنوان شهردار شهرکرد انتخاب کردند.
وی در ادامه با اشاره به برگزاری اجلاس فصلی کمیسیونهای شهرسازی شوراهای اسلامی کلانشهرها و مراکز استانها در تهران افزود: در این نشست مشکلات بافتهای فرسوده و تاریخی شهرها مانند ایجاد محدودیتهایی برای ساکنان این بافتها و کمارزش شدن زمین آنها ارائه و مطرح شد.
بیاتی به وجود ۸۴ هکتار بافت فرسوده شهری در جنوب شهرکرد و بافت مشمول بازآفرینی در ناحیه غرب مرکز استان تصریح کرد: دولت برای رونق در بازآفرینی تعهداتی مانند صدور پروانه رایگان دارد که براساس آن تامین ۵۰ درصد هزینههای صدور پروانه ساخت بر عهده شهرداری و بقیه بر عهده راه و شهرسازی است.
وی یادآور شد: همچنین هزینههای مربوط به تامین قیر رایگان برای آسفالت و عقبنشینیهای مورد نیاز در بازآفرینی شهری بر عهده شهرداری و وزارت راه و شهرسازی است.
رییس شورای اسلامی شهرکرد اظهار داشت: در بازآفرینی شهری، طرحهای محرک توسعه مانند احداث کتابخانه و راهاندازی کانونهای فرهنگی تعریف شده است.
وی با اشاره به اجرای طرح نهضت ملی مسکن در زمینهای جدید الحاقی به شهرها گفت: با توجه به بالا بودن هزینهها و نیاز ۳۰ تا ۴۰ میلیون ریال برای تامین هر مترمربع زیرساخت در این طرح، میتوان حداقل ۱۰ درصد این طرح را در مناطق دارای بافت فرسوده بهرهمند از زیرساختها اجرا کرد.
بیاتی تاکید کرد: بهزودی نشستهای ماهانه کمیسیونهای شهرسازی شوراهای اسلامی شهرهای چهارمحال و بختیاری به میزبانی شورای اسلامی شهرکرد تشکیل و درخصوص رفع مشکلات شهرها تبادل نظر میشود.
وی افزود: ایمنسازی ساختمانهای عمومی و رعایت استانداردهای آتشنشانی، زلزله و استحکام بنا در شهرکرد جزو اولویتهای شهرداری و شورای اسلامی شهرکرد قرار دارد.
رییس شورای اسلامی به خرید ۱۲ دستگاه اتوبوس جدید با ۵۰۰ میلیارد ریال اعتبار برای ناوگان حمل و نقل مسافر در شهرکرد اشاره و تصریح کرد: هماکنون ۱۰۰ دستگاه اتوبوس با همکاری و مشارکت بخش خصوصی در ناوگان حمل و نقل مسافر مرکز استان به شهروندان خدماترسانی میکند.
وی با اشاره به تهیه همزمان طرحهای ترافیک و جامع در شهرکرد یادآور شد: اتصال کمربندی جنوب به جاده خوزستان و کمربندی شرق، احداث تقاطعهای غیرهمسطح، ایجاد رینگهای جدید در شهر و افزایش تعداد پارکینگهای عمومی از مهمترین روشهای کنترل و هدایت ترافیک در مرکز استان بهشمار میرود.
بیاتی اظهار داشت: تفاهمنامهای با قرارگاه سازندگی خاتمالانبیاء (ص) بسته شده تا ساخت دو تقاطع غیرهمسطح در شهرکرد را آغاز کند که این مهم به مصوبه شورای ترافیک چهارمحال و بختیاری نیاز دارد.
به گزارش ایرنا، شهرکرد بهعنوان مرکز استان چهارمحال و بختیاری ۲۰۰ هزار نفر جمعیت دارد.
نظر شما