به گزارش خبرنگار ایرنا، حسن همتیفر روز یکشنبه در نشست خبری به مناسبت هفته قوه قضاییه افزود: شناسایی ساختمانهای نا ایمن در قوچان طبق دستور داده شده به شهرداری در حال انجام است، بدین ترتیب موضوع در شورای پیشگیری از وقوع جرم شهرستان بررسی میشود.
دادستان قوچان متولی پروژههای ساختمانی در شهر را شهرداری دانست و خاطر نشان کرد: در حال حاضر پروژهای توسط تعاونی مسکن ارتش در قوچان در حال اجراست که مکاتبات لازم در زمینه چگونگی نوع فروش سهام و رعایت ضوابط همچون ساخت پارکینگآان انجام شده است. دستگاه قضایی ناظر و مطالبه گر بوده و اگر قصوری در شهرداری یا نظام مهندسی صورت گیرد، پیگیری جدی خواهد شد.
همتیفر با بیان اینکه دستگاه قضایی باید حول محورهایی همچون رسیدگی به تظلمات و شکایتهای مردم، احیای حقوق عامه و پیشگیری از وقوع جرم حرکت کند، تصریح کرد: طی سال گذشته حدود ۵۰ هزار پرونده در دادگستری و دادسرای این شهرستان رسیدگی شده است که البته برخی پروندهها طی دو مرحله یا بیشتر مورد رسیدگی قرار گرفتهاند.
وی با تاکید بر احیای حقوق عامه در حوزههایی همچون اقتصاد، سلامت و محیط زیست بیان کرد: در حوزه اقتصاد دستگاه قضایی توانسته است تا ابتدای تیرماه سال جاری بدون تشکیل پرونده قضایی از تعطیلی ۲۰ واحد صنعتی و تولیدی جلوگیری کرده و اشتغال ۲۴۰ کارگر را حفظ کند.
دادستان قوچان با بیان اینکه پیشگیری از وقوع جرم یک مسئله فرا قوهای است، افزود: قریب به ۷۰ درصد پروندههای قضایی به اختلافات ملکی یا خانوادگی اختصاص دارد که باید متولیان فرهنگی، آموزش و پرورش و مساجد در زمینه تربیت و آموزش مردم ورود پیدا کنند.
همتیفر تاکید کرد: تعقیب مجرمین و مجازات آنها از دیگر وظایف دستگاه قضایی است که با جرائم خشنی همچون سرقت و مواد مخدر سختگیری حداکثری انجام شده و بیش از ۱۲۰ نفر از محکومین مواد مخدر پس از شناسایی به اردوگاه حرفهآموزی چناران اعزام شدهاند.
مشکل اخلاقی یا مالی مدیر پذیرفتنی نیست
دادستان قوچان با بیان اینکه اگر مدیری مشکل اخلاقی یا مالی داشته باشد اولین اشتباه آخرین اشتباه وی خواهد بود، گفت: مدیری که از مشهد به این شهرستان در رفت و آمد است، به درد قوچان نمیخورد زیرا اگر شبانهروز هم در این شهرستان کار کند بازهم زمان کم میآید.
همتیفر در خصوص تجاوز به حریم رودخانه از مسیر سد تبارک تا روستای یوسفخان نیز بیان کرد: اولویت در حال حاضر خط انتقال آب شرب است و اگر کسی برای اجرای پروژه ممانعتی به وجود آورد با وی برخورد میشود، اما برای برخورد با متجاوزین باید ابتدا بستر واقعی رودخانه تهیه و سپس اقدامات قانونی صورت گیرد.
وی جمعآوری متکدیان را یکی از وظایف شهرداری برشمرد و یادآور شد: نمیتوان این افراد را به زندان فرستاد بلکه شهرداری پس از جمعآوری آنها را به خانه سبز در مشهد اعزام کند.
دادستان قوچان اضافه کرد: یکی از بیشترین علل سرقتها مربوط به افراد زباله گرد است که اقدام به سرقت کابل برق و سیم مخابرات میکنند.
همتی فر گفت: بر اساس مصوبه شورای پیشگیری از وقوع جرم و تامین شهرستان قوچان افرادی که شغل آنها جمعآوری زباله بوده باید توسط شهرداری ساماندهی و شناسنامهدار شوند.
شهرستان قوچان در فاصله ۱۳۷ کیلومتری مشهد قرار دارد.
نظر شما