به گزارش ایرنا از اعلام روز چهارشنبه روابط عمومی مدرسه علمیه ریحانه الرسول (س) خواهران قشم، این مطلب را سیده «الهام موسوی» در جلسه هم اندیشی با شماری از طلاب فعال و دغدغه مند مسائل بانوان سرزمین آب و آفتاب عنوان و اظهار داشت: همزمانی رفع آسیب های حوزه زنان و ارتقای سطح اقتصادی بانوان نتایج خوبی را در پی خواهد داشت.
در ادامه این جلسه «خدیجه غلامی» مدیر مدرسه علمیه ریحانه الرسول (س) خواهران قشم با اشاره به برخی از مشکلات موجود در حوزه بانوان جزیره قشم توانمندسازی اقتصادی بانوان، حمایت از کارآفرینی بانوان و توسعه مشاغل خُردخانگی با محوریت زنان سرپرست خانوار را از مهم ترین مطالبات بانوان نگین خلیج فارس عنوان کرد.
وی اضافه کرد: رفع مشکلات موجود در این عرصه، ایجاد بازارچه های دائمی برای عرضه محصولات بانوان کارآفرین، احداث پارک بانوان، توسعه زیرساخت های بهداشتی و درمانی ویژه بانوان و توسعه مراکز ورزشی ویژه بانوان از دیگر مطالبات بانوان قشم است.
در ادامه این جلسه «میترا رنجبر» رییس اداره صنایع دستی مدیریت میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری سازمان منطقه آزاد قشم گفت: در بودجه سال ۱۴۰۱ بودجه های قابل توجهی از سوی سازمان منطقه آزاد برای خدمت رسانی به بانوان قشم در نظر گرفته شده است.
وی از برگزاری دوره های کارآفرینی خلاق (استارتاپ) خبر داد و افزود: این دوره ها که نقش مهمی در ایجاد کارآفرینی بانوان جزیره قشم دارد به زودی در سرزمین عجایب هفتگانه برگزار خواهد شد.
به گزارش ایرنا، جزیره زیبای قشم مشرف به تنگه هرمز و مجرای ورودی به خلیج فارس و دریای عمان است.
این جزیره که بزرگترین جزیره خلیج فارس است، به دلیل مجاورت با اقیانوس هند، وجود منابع نفت و گاز و واحدهای پتروشیمی و پالایشگاهی و تجهیزات فراساحلی و برخورداری از تسهیلات بندری برای کشتیهای بزرگ (در رده پاناماکس) یکی از استراتژیکترین جزایر ایران و خلیج فارس است که به دلیل خدمات سوخترسانی به کشتیهای عبوری از آبراهه بینالمللی و پارکهای انرژی و زیست – فناوری آن شهرتی جهانی دارد.
از سوی دیگر، ویژگیهای طبیعی و تاریخی این جزیره، باعث شده قشم به یکی از مقاصد گردشگری اصلی در ایران تبدیل شود.
منطقه آزاد تجاری – صنعتی قشم، حدود ۳۰۰ کیلومتر مربع از این جزیره را شامل میشود.
این منطقه به دلیل قرارگیری در نقطهای کلیدی از کریدور ترانزیتی شمال – جنوب، دسترسی به کریدور پروازهای بینالمللی شرق – غرب و تسهیلات بندری آن، که به نوعی مکمل بندر شهید رجایی است، نقش پررنگی در تجارت و بازرگانی جهانی دارد.
اهداف و محورهای اصلی فعالیتهای این منطقه آزاد تجاری – صنعتی شامل توسعه و گسترش صنعت ترانزیت و حمل و نقل، گسترش تجارت و خدمات تجاری، صنایع انرژیبر، صنایع بیوتکنولوژیک و منابع دریایی، صنایع گردشگری، شیلات و صید صنعتی، خدمات پشتیبان نفت و پارکهای انرژی است.
شهرستان قشم شامل جزیرههای قشم، هنگام و لارک با حدود ۱۵۰ هزار نفر جمعیت از تنگه هرمز به موازات ساحل استان هرمزگان به طول ۱۵۰ و عرض میانگین ۱۱ کیلومتر در میان آبهای خلیج فارس گسترده شده است.
نظر شما