سعید امیر حاجلو روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت:چشمانداز، توانمندیهای طبیعی منطقه و نزدیکی به رودخانه زهره سبب شده استقرار و سکونت در این محوطه در یک بازه زمانی تقریباً هزارساله تا سدههای میانی وجود داشته باشد.
وی عنوان کرد: قطعاتی از سفال، شیشه، مهرههای سنگی، هاون سنگی و صدف تراشخورده در کاوش نجاتبخشی محوطه ۱۰۶ حوضه سد چمشیر گچساران شناسایی شده است.
امیر حاجلو بیان کرد: با توجه به احتمال غرق شدن محوطه پس از آبگیری سد، مستندنگاری دقیقی از یافتههای کاوش شده انجام گرفته است.
وی تاکید کرد: گروهی متشکل از چهار متخصص باستانشناسی مطالعات باستانشناسی در این محوطه را انجام داده و با ایجاد پنج کارگاه کاوش، ۱۶۲ مترمربع از این محوطه خواناسازی شد.
معاون میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری کهگیلویه و بویراحمد نیز در این خصوص به خبرنگار ایرنا گفت: برای این مرحله از کاوش ۷۰۰ میلیون ریال اعتبار اختصاصیافته است.
رحیم دادی نژاد ادامه داد: بر اساس تفاهم نامه وزارت خانه های نیرو و میراث فرهنگی طرح کاوش های باستان شناسی هر ساله در سدهای کشور انجام می شود که این کاوش ها در سدهای چم شیر و خرسان استان انجام می شود.
سد بزرگ مخزنی چم شیر با هدف تامین آب کشاورزی، صنعت و تولید برق در گچساران در حال ساخت است.
نظر شما