به گزارش خبرنگار ایرنا، علی خیرالدین عصر چهارشنبه در آیین امضای تفاهم نامه تأسیس دهکده کشاورزی فناوری و نوآوری شاهوار در مرکز تحقیقات و آموزش کشاوزی و منابع طبیعی استان سمنان در شاهرود با بیان اینکه در حوزه دانش بنیان کشاورزی باید کار زیادی انجام شود، افزود: هدف این است که امسال ۲۰ درصد شرکتهای دانش بنیان و فناور وارد بخش کشاورزی شوند.
وی با تأکید بر اینکه میتوان در حوزههای مختلفی از جمله معدن پردیسهای فناوری ایجاد کرد، اظهار داشت: با دانشگاههای پیام نور و آزاد اسلامی توافق شده تا فضاهای فیزیکی خود را برای ایجاد پردیسهای فناوری به اشتراک بگذارند و امید است پارک علم و فناوری هم در این زمینه گامهای جدی بردارد.
معاون وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با بیان اینکه توسعه فناوری باید به صورت طبیعی و نه تحمیلی انجام شود، تصریح کرد: در دانشگاه صنعتی شریف خود به خود واحدهای فناور شکل گرفت و یک ناحیه نوآوری به وجود آمد.
خیرالدین یکی از مهمترین موضوعات در زمینه دانش بنیانی را ایجاد اشتغال دانست و ابراز کرد: شرکتهای دانش بنیان و واحدهای فناور فقط در پارکهای علم و فناوری در سال گذشته ۶۵ هزار شغل ایجاد کردند که پس از یک سال این عدد با ۴۰ درصد افزایش به ۹۰ هزار رسید.
وی به کاهش آمار داوطلبان کنکور امسال در رشته ریاضی و فیزیک اشاره و ابراز کرد: امسال در رشته ریاضی و فیزیک با کاهش ۱۰ درصدی تعداد داوطلبان و در رشته علوم تجربی با افزایش ۴۰ درصدی رو به رو شدیم که این موضوع نشان میدهد آینده شغلی در کدام طیف مناسب تر است.
بازدید از شرکتهای برتر دانش بنیان مستقر در مرکز رشد، امضای توافقنامه، افتتاح دهکده کشاورزی و فناوری و نوآوری ، کلنگزنی نخستین گلخانه هیدروپونیک هوشمند و بازدید از شرکتهای دانش بنیان حوزه کشاورزی پارک علم و فناوری استان سمنان واقع در شاهرود از برنامههای امروز معاون وزیر جهادکشاورزی و معاون وزیر علوم در شاهرود بود.
نظر شما