جوجه‌ریزی درتربت‌ حیدریه ۱۳ درصد افزایش یافت

تربت‌حیدریه- ایرنا- رییس شبکه دامپزشکی شهرستان تربت‌حیدریه گفت: در راستای تولید گوشت سفید مورد نیاز شهروندان از ابتدای امسال تاکنون یک میلیون و ۶۱۱ هزار قطعه جوجه در واحدهای پرورشی شهرستان، پرورش یافته که نسبت به مدت مشابه پارسال از رشد ۱۳ درصدی برخوردار بوده‌ است.

ابوالحسن سیدین روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: همچنین در مدت یاد شده، افزون بر ۷۱۱ هزار قطعه مرغ ذبح شد که حاصل آن تولید یک میلیون و ۳۵۴ هزار کیلوگرم گوشت مرغ بود و چهار هزار و ۷۰۰ قطعه نیز به علت ابتلا به بیماریهای مختلف معدوم شدند.

وی تعداد واحدهای پرورشی طیور شهرستان را  ۱۲۰ واحد برشمرد و گفت: در هر دوره پرورشی نزدیک به ۸۹ واحد فعال است.

رییس شبکه دامپزشکی شهرستان تربت‌حیدریه گفت: نظارت بر جوجه‌ریزی در واحدهای تولید مرغ، ارایه الگوی صحیح آماده سازی بستر برای ورود جوجه‌های یک روزه، برنامه‌ریزی واکسیناسیون‌های مورد نیاز بر اساس کارت بهداشتی ارایه شده از سوی مراکز مرغ مادر و مدیریت صحیح پرورش از جمله وظایف و اقدامات اساسی این اداره  است.

مرکز شهرستان ۲۲۵ هزار نفری تربت‌حیدریه در ۱۵۰ کیلومتری جنوب مشهد قرار دارد.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha