به گزارش خبرنگار ایرنا، ماموستا فایق رستمی در خطبههای نماز جمعه سنندج اظهار داشت: کردستان دارای منابع خدادادی زیادی است و از لحاظ گردشگری، معادن و مرز، از ظرفیت فراوانی برخوردار بوده که باید از آن به درستی برای توسعه استان استفاده کرد.
وی بر لزوم خدمتگزاری صادقانه و دلسوزانه مسوولان برای رفع دغدغههای مردم تاکید و اضافه کرد: دولت سیزدهم آستین همت را بالا زده و در حال تلاش برای برآورده کردن خواسته های مردم بوده که قابل تقدیر است.
امام جمعه سنندج به سفر قریبالوقوع رییس جمهور به کردستان اشاره کرد و افزود: امیدواریم با تلاشی که دولت در پیش گرفته است، تمام وعدههای رییس جمهور در بخشهای مختلف به ویژه اقتصاد و معیشت، عملی شود.
ماموستا رستمی در بخش دیگری از خطبهها ضمن اشاره به مسئله حج و اعزام ۴۵۰ حاجی کردستانی به سرزمین وحی، ادامه داد: حج، مرکز تولد، اخوت، برادری، توحید، عبدیت و دوستی است و حجاج باید از این فرصت معنوی به بهترین وجه استفاده کنند.
وی سفر حج را فرصتی برای حفظ و تقویت برادری و اتحاد بین مسلمانان دانست و یادآور شد: اگر انسجام و برادری بین امت اسلامی وجود داشت امروز شاهد تجاوز کشورهای غربی و آمریکا به کشورهای منطقه و نابودی هزاران نفر و زیرساختها نبودیم.
رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت کردستان نیز پیش از خطبهها اظهار داشت: جامعه اصناف استان شامل ۸۵ هزار واحد صنفی است و ۹۰ هزار بافنده فرش و ۹۰ هزار کارت مرزنشینی فعال در شهرستانهای استان وجود دارد.
بختیار خلیقی با بیان اینکه در زمینه تجارت حرف برای گفتن داریم، افزود: ۶ هزار و ۸۰۰ میلیارد ریال میلیارد تسهیلات برای کمک به واحدهای صنعتی به بانکهای عامل معرفی شده است، ضمن اینکه در بخش معدن ظرفیتهایی در استان داریم که باید شکوفا شود.
وی به اختصاص اعتبار ۲ هزار و ۸۰۰ میلیارد ریالی به پروازهای ژئوفیزیک برای کشف معادن اشاره کرد و ادامه داد: ۳۵۰ واحد معدنی(اغلب سنگلاشه) در استان وجود دارد که ۱۵۰ واحد آن غیرفعال است و میطلبد برای فعال کردن این واحدها حمایت صورت گیرد.
رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت کردستان اظهار داشت: ۲ میلیارد دلار سرمایهگذاری برای اجرای طرحهای پیشران از جمله ذوب آهن سقز و زنجیره فولاد بیجار و قروه در نظر گرفته شده است که در مجموع برای ۶ هزار و ۱۰۰ نفر اشتغال ایجاد خواهد کرد.
دهه اول تیرماه به "دهه تولید و تجارت" نامگذاری شده است.
نماز جمعه سنندج هر هفته در مسجد دارالحسان سنندج که در ضلع شمالی خیابان امام خمینی(ره) واقع شده، برگزار میشود.
مسجد دارالاحسان سنندج از مساجد قدیمی کشور محسوب می شود و برابر کتیبههای موجود در بنای آن، این مسجد سال ۱۲۲۷ هجری قمری توسط امان الله خان اردلان والی کردستان ساخته شده و از نظر فضاهای موجود مشتمل بر ۲ ایوان شرقی و جنوبی، گلدسته های موجود بر بالای ایوان شرقی، صحن مرکزی، ۱۲ حجره اطراف، شبستان ستوندار با ۲۴ ستون سنگی مارپیچ است.
در سال های اخیر به دلیل افزایش تعداد نمازگزاران صحن جدید این مسجد در پنج طبقه نیز احداث شده و زنان و مردان مومن سنندجی هر هفته نماز وحدت بخش جمعه را در این مکان اقامه میکنند.
نظر شما