علی اشتری روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا، افزود: در حال حاضر به دلیل افزایش سرعت باد و تلاطم دریا، فقط رفت و آمد شناورهای بزرگتر مسافری (گروه A) در مسیر قشم و بندرعباس در حال انجام است و رفت و آمد مابقی شناورها، متوقف شده است.
وی با اشاره به اینکه احتمال تعطیلی زود هنگام بنادر مسافری در ساعت های پیش رو، دور از انتظار نیست، گفت: قشموندان و سایر مسافران در رفت و آمد بین این بنادر، تعجیل کنند، هر گونه تغییرات احتمالی اطلاعرسانی خواهد شد.
شهرستان قشم ۱۹ اسکله مسافری، تجاری و گردشگری دارد.
۹ اسکله گردشگری مجاز در مناطق شیب دراز، کندالو، هنگام، لافت، گورزین، سهیلی، طبل، دهخدا و گوران شهرستان قشم فعالیت میکنند.
سفر به قشم از سه مسیر هوایی (فرودگاه بینالمللی قشم)، زمینی (سفر با خودروهای شخصی و عمومی از طریق بندر پهل بندرعباس به بندر لافت جزیره قشم توسط شناورهای لندینگ کرافت) و دریایی (از بندر شهید حقانی بندرعباس به بندر شهید ذاکری شهر قشم) امکانپذیر است.
جزیره قشم با وسعت یک هزار و ۵۰۰ کیلومتر مربع از تنگه هرمز به موازات ساحل جنوبی ایران به طول ۱۳۵ کیلومتر و عرض میانگین ۱۱ کیلومتر داز توابع هرمزگان است و ۳۰۰ کیلومتر خط ساحلی دارد.
شهرستان قشم شامل جزیرههای قشم، هنگام و لارک با حدود ۱۵۰ هزار نفر جمعیت از تنگه هرمز به موازات ساحل استان هرمزگان به طول ۱۵۰ و عرض میانگین ۱۱ کیلومتر در میان آبهای خلیج فارس گسترده شده است.
نظر شما