علی کوچی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با بیان اینکه بانوان ۶۰ درصد دانشجویان دانشگاه تربت حیدریه را تشکیل می دهند، افزود: دانشجویان این دانشگاه در ۳۰ رشته مشغول تحصیل هستند که شامل ۲۲ رشته کاردانی و کارشناسی پیوسته و ناپیوسته و هشت رشته کارشناسی ارشد است.
معاون دانشگاه تربتحیدریه گفت: اکنون در این دانشگاه گروههای آموزشی تولیدات گیاهی شامل اقتصاد کشاورزی، مرتع و آبخیزداری، گیاهان دارویی و بیوتکنولوژی، گروههای آموزشی مهندسی شامل عمران، کامپیوتر، صنایع، مکانیک و برق و همچنین گروه علوم انسانی شامل باستان شناسی و علوم سیاسی فعال هستند.
وی با اشاره به برگزاری آزمون سراسری دانشگاهها و موسسات آموزش عالی که از چهارشنبه هفته گذشته آغاز و تا ظهر امروز در دانشگاه تربتحیدریه ادامه داشت، گفت: در این حوزه پنج هزار و۹۱۴ نفر داوطلب در پنج گروه آزمایشی علوم ریاضی، علومانسانی، علومتجربی، هنر و زبانهای خارجی با یکدیگر رقابت کردند که سه هزار و ۳۹۹ نفر از آنها بانو بودند.
نماینده تامالاختیار سازمان سنجش آموزش عالی کشور در دانشگاه تربتحیدریه افزود: از این تعداد داوطلب به ترتیب زمان برگزاری ۷۹۴ نفر در آزمون هنر، ۳۴۳ نفر در رشته ریاضی، هزار و ۷۴۲ نفر در گروه علومانسانی، ۲ هزار و ۲۳۵ نفر در آزمون علوم تجربی و ۸۰۰ نفر نیز در گروه زبانهای خارجی شرکت کردند.
کوچی گفت: از ویژگیهای آزمون امسال آن بود که برای نخستین بار کلیه داوطلبان در داخل محوطه دانشگاه در آزمون شرکت کردند و همچون سالهای قبل دیگر نیازی به استفاده از فضاهای دیگر دانشگاههای این خطه نبود.
وی افزود: این بدان خاطر بود که به لطف افراد خیر بنیاد خیران حامی دانشگاه تربتحیدریه، امسال تعدادی از داوطلبان در سالن ورزشی زندهیاد "بابک مروج تربتی" و سلف غذاخوری جدید این دانشگاه که توسط اعضای این بنیاد ساخته شده، در آزمون شرکت کردند.
کوچی تصریح کرد: کار آموزش و هدایت تحصیلی دانشجویان این دانشگاه توسط ۲۱۰ نفر استاد مدعو و ۴۰ استاد ثابت انجام میشود.
مرکز شهرستان ۲۲۵ هزار نفری تربتحیدریه در ۱۵۰ کیلومتری جنوب مشهد قرار دارد.
نظر شما