به گزارش ایرنا، علی جدی روز دوشنبه در جلسه کمیته برنامه ریزی شهرستان شیروان اظهار داشت: از آنجایی که امنیت به عنوان یکی از اصلیترین مولفه های زندگی بشری دارای اهمیت ویژه است باید به این مقوله رسیدگی کرد و امنیت اماکن نظامی این شهرستان را تقویت کرد.
وی تصریح کرد: با توجه به درآمدهای پایین در این شهرستان و ناهنجاری های بالای اجتماعی باید اعتبار ویژه ای برای بخش های انتظامی این شهرستان در نظر گرفته شود.
نماینده مردم شیروان در مجلس شورای اسلامی افزود: سازمان برنامه و بودجه خراسان شمالی باید بُرش شهرستانی برنامههای سال ۱۴۰۱ را بزند و تخصیص ها انجام شود.
وی خاطرنشان کرد: همچنین برای مدیران شهرستان باید دوره های آموزشی در مباحث بودجه برگزار شود تا دنبال تخصیص ردیف بودجه باشند و از این طریق سهم تخصیص توازن اعتبارات برای شهرستان های محروم بیشتر شود.
فرماندار شهرستان شیروان نیز در ادامه این جلسه افزود: بودجه جاری در اختیار ما نیست و مدیران کل از اختیارات بیشتری در این زمینه برخوردارند و ضرورت دارد تا مدیران شهرستانی برای دریافت بودجه بیشتر ارتباط قویتری با مدیران کل داشته باشند.
دولت اسماعیل زاده ضمن انتقاد از برخی مدیران در سهل انگاری جذب اعتبارات، گفت: مدیران شهرستانی با جذب اعتبار و عدم برگشت آن شاخص حوزه کاری و عمرانی خود را بالا ببرد.
اختصاص یکهزار و ۳۵۵ میلیارد ریال بودجه به شیروان
دبیر کمیته برنامه ریزی شهرستان شیروان در سازمان برنامه و بودجه خراسان شمالی در ادامه گفت: امسال یکهزار و ۳۵۵ میلیارد ریال اعتبار در بودجه ۱۴۰۱ برای این شهرستان مصوب شد که در قالب اعتبارات تملک دارایی ابلاغ و باید توزیع شود.
علی اکبر حسین زاده اظهار داشت: امسال تعریف طرح های جدید در دستور کار نیست و طرح هایی اجرا می شود که ۵۰ درصد از اعتبار آن تهیه شده باشد.
وی خاطرنشان کرد: اولویت با طرح های نیمه تمام خصوصا در بخش آب، راه و حمل و نقل است که پیشرفت بالایی دارد و در اولویت بهره برداری است.
حسین زاده اضافه کرد: سال گذشته در مجموع ۲ هزار و ۶۰ میلیارد ریال از منابع مختلف برای شهرستان شیروان مصوب و ابلاغ شد که کل اعتبار تخصیص داده شد.
شهرستان شیروان به عنوان دومین شهرستان پرجمعیت خراسان شمالی در ۶۰ کیلومتری شرق بجنورد قرار دارد.
نظر شما