محسن مولوی روز دوشنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا با اشاره به اینکه کسب و کارهای کوچک و متوسط موتور محرکه اقتصادی و اجتماعی کشور محسوب میشود، افزود: این بخش به طور حتم نقش بسیار اثرگذاری در ایجاد اشتغال و اقتصاد خانوادهها و کاهش بیکاری در جامعه دارد.
وی افزود: کسب و کار خانگی در جهت تامین هزینههای زندگی و اشتغال نقش به سزایی دارد و امروزه اشتغال خانگی یکی از شیوههای موثر اشتغالزایی به شمار میآید و به منبع مهمی برای درآمد افراد و خانوارهای مختلف تبدیل شده است.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه ۵۰۹ رشته مشاغل خانگی در بخشهای کشاورزی، صنایع دستی، فرهنگی و هنری و خدماتی در این استان فعال است، تصریح کرد: سال گذشته ۱۰۰ درصد تسهیلات مشاغل خانگی در استان جذب شد و عملکرد استان در ان حوزه مطلوب بوده است.
مولوی خاطرنشان کرد: هر متقاضی با توجه به رشته شغلی جهت استفاده از تسهیلات باید به دستگاه اجرایی مربوطه جهادکشاورزی، میراث فرهنگی و صنایع دستی، فرهنگ وارشاداسلامی، صنعت، معدن و تجارت شهرستان مربوطه مراجعه کند.
وی به تعهد دستگاههای اجرایی استان در حوزه اشتغال و سامانه رصد نیز اشاره کرد و گفت: امسال باید ۱۹ هزار و ۳۶۴ فرصت شغلی از سوی ۳۹ دستگاه اجرایی استان ایجاد شود.
به گزارش ایرنا، در سال گذشته ۱۴ هزار و ۸۴۴ شغل در چهارمحال و بختیاری ایجاد شد که پنج هزار و ۶۴۱ شغل در بخش مسکن و ۹ هزار و ۲۰۳ شغل نیز در بخشهای صنعت، کشاورزی و خدمات بوده است.
نظر شما