به گزارش خبرنگار ایرنا، محمدرضا شاهپسند روز سهشنبه در نشست شورای مهارت استان چهارمحال و بختیاری افزود: در قالب این طرح کارآموزان به مدت ۱۸ ماه در محیط کار واقعی آموزش میبینند و هر بنگاه اقتصادی میتواند تا ۱۵ کارآموز را پذیرش کند.
وی ادامه داد: در قالب این طرح کارآموز نه تنها مهارتهای سخت را فرا میگیرد بلکه مهارتهای نرم نظیر ارتباط با مشتری و بازاریابی را نیز آموزش میبیند که این موضوع در ارتقای مهارتهای نیروی کار نقش موثری ایفا میکند.
معاون آموزش سازمان فنی و حرفهای تصریح کرد: در هریک از استانهای کشور متناسب با نیاز محیط بازار، کارآموزان در بنگاههای اقتصادی مشغول کار میشوند و پس از دوره ۱۸ ماهه میتوانند وارد بازار کار شوند.
شاهپسند خاطرنشان کرد: بر اساس بررسیهای انجام شده استان چهارمحال و بختیاری در بخش صنعت، کشاورزی و هنر نیاز به برگزاری کارگاههای استاد شاگردی دارد و ظرفیتهای خوبی در این حوزهها در استان وجود دارد.
وی گام نخست اجرای مهارت آموزی در محیط کار واقعی را اطلاعرسانی اعلام کرد و گفت: مرحله بعد ثبتنام بنگاه اقتصادی در سامانه مربوطه است پس از آن فضای کارگاه باید از سوی بازرسان فنی و حرفه ای از نظر تجهیزات، امکانات و ایمنی بررسی شود و چنانچه از این نظر مشکلی وجود نداشته باشد کارآموز پذیرش میشود.
معاون آموزش سازمان فنی و حرفهای در ادامه ۲ ماموریت مهم این سازمان را آموزش به کارجویان و ارتقای مهارت شاغلان دانست و افزود: ۶۴۶ مرکز با ۱۱ هزار آموزشگاه آزاد آموزشهای لازم را به متقاضیان ارائه میدهد.
شاهپسند نوع آموزشهای ارائه شده از سوی این سازمان را بسته به نیاز بازار اعلام کرد و گفت: به تازگی ۲ طرح برای مهارتافزایی دانشجویان در دستور کار قرار گرفته که میتواند آنان را برای ورود به بازار کار آماده کند.
نظر شما