به گزارش خبرنگار ایرنا، «حبیبالله وفایی» روز پنجشنبه در جلسه شورای برنامهریزی استان کرمانشاه، افزود: از هزار و ۷۷۵ میلیارد تومان بودجه پروژه های عمرانی استان، ۴۸۷ میلیارد تومان آن از محل اعتبارات توازن ملی یا ( استانی۲) است که به پروژه های عمرانی ملی- استانی شهرستان ها تخصیص می یابد.
وی با این توضیح که اعتبارات عمرانی براساس ۲۹ سرفصل تخصیص می یابد، گفت: همچنین این اعتبارات امسال براساس سیاست های دولت سیزدهم مبنی بر رشد هفت درصدی اقتصاد استان کرمانشاه، سیاست اقتصاد مقاومتی، سیاست محرومیت زدایی و ویژگی پروژه های دانش بنیان توزیع شده است.
وفایی اضافه کرد: ۱۰ درصد اعتبارات عمرانی به طرح و پروژه های دانش بنیان دستگاه های اجرایی اختصاص می یابد که این پروژه ها باید در ستاد پروژه های دانش بنیان استان تصویب شود.
وی در بخش دیگری همچنین از تصویب ۹۲۰ میلیارد تومان برای هزینه های جاری دستگاه های اجرایی استان خبر داد.
رشد هفت درصدی اقتصاد استان کرمانشاه در سال ۱۴۰۱ هدف گذاری شده است
رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان کرمانشاه در بخش دیگری از صحبت های خود، به برنامه های دولت سیزدهم برای تحقق رشد هشت درصدی اقتصاد کشور در سال ۱۴۰۱ و ایجاد اشتغال یک میلیون و ۶۸ هزار نفر در کشور اشاره کرد و گفت: دولت سیزدهم با توجه به وضعیت کرمانشاه، میانگین رشد هفت درصدی برای استان ما در سالجاری هدف گذاری کرده است.
وفایی بیان داشت: برای تحقق این رشد هفت درصدی نیازمند جذب ۵۵ هزار میلیارد تومان اعتبار هستیم که باید این مبلغ را از محل تسهیلات بانکی، صندوق توسعه ملی، منابع استانی، سرمایه گذاری خارجی و مشارکت سرمایه بخش خصوصی تامین کنیم.
وی در ادامه بیشترین رشد اقتصادی سال جاری را مربوط به بخش کشاورزی و زیر مجموعه های آن مانند، آبخیزداری و منابع طبیعی، شیلات، دامپروری و عشایر ۱۰/۸ درصدی رشد، حوزه صنعت ۹/۸درصد، معدن ۶ درصد و خدمات مانند گردشگری و دیگر رسته های این حوزه ۵/۹ درصد رشد اعلام کرد و گفت: در کل برای اقتصاد استان به طور میانگین رشد هفت درصدی پیش بینی شده که با توجه به تجربیات سالیان گذشته می توانیم آن را محقق کنیم.
وفایی گفت: اگر طبق برنامه هایی که خود دستگاه های اجرایی استان داده اند، بتوانیم این ۵۵ هزار میلیارد تومان را از منابع مختلف جذب کنیم، در پایان امسال ۳۷ هزار اشتغال خالص و ۴۶ هزار اشتغال ناخالص در استان ایجاد خواهد شد و نرخ بیکاری استان ۲/۷ درصد کاهش می یابد و به ۱۲/۲ درصد می رسد.
این مقام مسئول همچنین از رونمایی نقش کلی توسعه استان در سال ۱۴۰۱ تا ۱۴۰۴ خبر داد و گفت: از این پس تمام برنامه های توسعه ای سطح استان چه در سطح بخشداری ها، چه شهرستان ها چه دهستان و دیگر موراد براساس این نقش راه اجرا خواهد شد.
نظر شما