به گزارش جمعه روابط عمومی استانداری یزد مهران فاطمی در جریان بازدید از چند پروژه نیمه تمام دانشگاه علوم پزشکی استان در جمع مسوولان این دانشگاه بر راه اندازی شرکت های سرمایه گذاری از سوی پزشکان برای ایجاد این شهرک تاکید کرد و یادآور شد: باید با همکاری شهرداری و دیگر ارگانهای ذیربط، شهرک سلامت را ایجاد و همه خدمات پزشکی و دارویی را در آن متمرکز کنیم و حتی بعدها بخش تجهیزات پزشکی و دارویی هم در این شهرک مستقر شود و هتل آپارتمانهای لازم هم در آن پیش بینی گردد.
وی با بیان اینکه فراهم شدن این ساز و کارها، حوزه سلامت استان را ۱۰۰ سال به جلو می کشد اظهار داشت: طی یک ماه اینده خیرین را وارد این حوزه کرده و پروژه شهرک سلامت را برنامه ریزی و طراحی کنید.
استاندار یزد، حوزه بهداشت و درمان و سلامت استان را از حوزه های مهم و ویژه استان دانست و گفت: در این بخش، قابلیت یک جهش بزرگ و قطب شدن را داریم؛ حوزه گردشگری سلامت هم مقوله بسیار مهمی است که در استان باید بطور ویژه به آن پرداخته شود.
وی با بیان اینکه لازمه قطب گردشگری شدن، فراهم کردن زیرساخت های آن است تصریح کرد: در این بخش باید به هر دو مقوله سخت افزاری و نرم افزاری توجه ویژه داشت.
فاطمی، تکیه صرف بر منابع دولتی را نادرست خواند و یادآور شد: منابع دولتی، محدود است و اخذ آن دردسرهای خاص خود را دارد، زمان بر است و آن جهش مورد نظر ما اتفاق نخواد افتاد.
وی به پروژه های نیمه تمام در حوزه سلامت استان اشاره کرد و اظهار داشت: بسیاری از این پروژه ها در مناطق محروم و روستاها و مراکز جامع سلامت در مرحله فونداسیون و اسکلت بندی قرار دارد که تکمیل برخی از آنها ۱۰ سال طول کشیده و مستهلک شده است.
استاندار یزد تکمیل این طرحها در شهرستانها و مناطق مختلف استان را مطالبات مردمی دانست و اضافه کرد: این پروژه های نیمه تمام در شهر یزد هم وجود دارد که لازم است به سراغ منابع خیری برویم.
وی با اشاره به اینکه باید اتفاق بزرگی در حوزه بهداشت و درمان استان رقم بزنیم زیرا این حوزه مزیت بزرگ استان است، افزود: باید دستگاههای ذیربط در این زمینه از جمله معاونت عمرانی استانداری، دانشگاه علوم پزشکی و اقتصاد و دارایی ورود کنند.
استاندار یزد سه حوزه سلامت، آموزش و پرورش و فن آوری را اولویت های نخست استان اعلام کرد و گفت: باید نشستی با ۱۶ شرکت بزرگ استان برگزار و هر کدام بخشی از این مسوولیت را متقبل شوند و طی سه سال، تفاهم نامه ای منعقد گردد تا سهم منابع برای هر بخش مشخص شود؛ سپس نتیجه این نشست را در قالب همایشی برگزار و حتی رییس جمهور را هم به صورت ویدئو کنفرانسی به این همایش دعوت کنیم زیرا اقای رییسی بر حضور خیرین در حوزه های مختلف تاکید دارند.
وی با بیان اینکه باید به کمک بخش سلامت بشتابیم تاکید کرد: اگر زیرساخت های ما در دوره ۲ ساله کرونا فراهم و قابلیت های موجود استان در حوزه سلامت نبود مرگ و میرهای ما چهار تا پنج برابر بیشتر بود ضمن اینکه در دوره کرونا بار چندین استان دیگر را هم به دوش کشیدیم.
فاطمی همچنین از تلاش های کادر درمان استان در این دوره ۲ ساله کرونا قدردانی کرد.
وی در ادامه از کمبود شدید مدرسه در استان و بخصوص شهر یزد خبر داد و گفت: امسال مدارس استان ۲ شیفته می شوند؛ کلاسهای ما اکنون ۳۰ یا ۴۰ نفره هستند و حتی همین کلاسها هم باید در برخی مدارس ۲ شیفته شوند که این اتفاق خوبی نیست.
وی اضافه کرد: در حوزه فن اوری هم می خواهیم به سمت منابع تسهیلاتی روی بیاوریم؛منابع را در بانک تعیین کنند تا از این منابع بتوان تسهیلات لازم را دریافت کرد.
وی تکمیل پروژه های نیمه تمام علوم پزشکی، تکمیل، ساخت و تجهیز مدارس و اخذ منابع برای تقویت و حمایت شرکت های دانش بنیان استان را یادآور شد .
استاندار یزد در پایان با اشاره به بازدید خود از پروژه های نیمه تمام حوزه سلامت یزد گفت: این پروژه ها عمدتاً به خاطر عدم امکانات مالی مناسب و اعتبارات کافی، معطل مانده اند که باید بتوانیم از محل مشارکت خیرین و همچنین از مسیر مولدسازی اموال و املاک مازاد و دولتی، تحولی را در این حوزه ایجاد کنیم.
وی از اختصاص ۳۰ میلیارد تومان برای اکوسیستم تشخیص و درمان سرطان در استان خبر داد و اظهار داشـت: بزودی چند دستگاه پزشکی مورد نیاز به مجموعه علوم پزشکی اضافه میشود و تحولی بزرگ در این زمینه رقم خواهد خورد.
استاندار یزد از مرکز جامع سلول های بنیادی و پزشکی بازساختی یزد بازدید و مسائل پروژه های مجتمع بیمارستانی شهید صدوقی شامل پژوهشکده تولید مثل، پت اسکن، مرکز توانبخشی و مرکز دندانپزشکی را مورد بررسی قرار داد.
ساختمان پیوند عضو و کلیه و مجموعه پیوند مغز و استخوان بیمارستان شهید صدوقی، مرکز تحقیقاتی و درمانی ناباروری یزد و مرکز پرتو درمانی شهید رمضانزاده از دیگر اماکن مورد بازدید استاندار بود که مسائل و مشکلات ان مورد بررسی قرار گرفت.
نظر شما