دکتر مصطفی کنار کوهی روز شنبه در گفت و گو با ایرنا بیان کرد: این گروهها متشکل از ۴۵ نفر دامپزشک، ۱۰۸ نفر کارشناس بازرس بهداشت گوشت و ۴۵ نفر ناظر ذبح شرعی می باشند که وظیفه کنترل و نظارت بهداشتی و شرعی بر کشتار دامها در روز عید قربان را در استان خوزستان برعهده دارند.
وی ادامه داد: ذبح دام در روز عید قربان امسال در محل های از پیش تعیین شده و کشتارگاههای دام استان انجام میشود و ناظران ذبح شرعی برای بازرسی و نظارت بهداشتی و شرعی بر دامهای قربانی در روز عید قربان از ساعت هفت صبح تا ۱۳ در این محلها مستقر و آماده خدمت رسانی به مردم استان هستند.
مدیر کل دامپزشکی استان خوزستان گفت: در راستای پیشگیری از بیماریهای مشترک خطرناک بین انسان و دام از جمله تب خونریزی دهنده کریمه کنگو و تب مالت، نیاز است مردم از هرگونه ذبح دام در منزل، معابر و خارج از کشتارگاه خودداری کرده و ذبح دامها در کشتارگاه ها و زیر نظر بازرسان شرعی و بهداشتی این اداره کل انجام شود.
کنار کوهی افزود: بر اساس هماهنگی به عمل آمده تمامی کشتارگاههای دام در شهرستانهای خوزستان در روز عید قربان از ساعت هفت صبح تا ۱۳ فعال بوده و آماده ذبح دامهای قربانی خیرین به صورت رایگان هستند.
وی به شهروندان توصیه کرد با توجه به احتمال انتقال بیماریهای مشترک بین انسان و دام از جمله تب خونریزیدهنده کریمه کنگو(CCHF ) نیاز است ، قبل از مصرف، گوشت دام قربانی را به مدت حداقل ۲۴ ساعت در دمای صفر تا چهار درجه سانتی گراد نگهداری کنند.
نظر شما