به گزارش خبرنگار ایرنا، رضا نصیری در حاشیه آغاز عملیات اجرایی خط کشی سطوح پروازی فرودگاه شهدای گناباد افزود: با انتخاب مشاور و تهیه نقشه خط کشی و اخذ تاییدیههای مورد نظر، ۶ میلیارد ریال اعتبار برای انجام این طرح جذب شد.
وی ادامه داد: با تخصیص این میزان اعتبار و پس از انتقال ماشین ویژه خط کشی سطوح پروازی اداره کل فرودگاههای استان خراسان رضوی به گناباد عملیات خط کشی این فرودگاه آغاز شد که تا اواخر هفته جاری به اتمام خواهد رسید.
نصیری اظهار داشت: خط کشی سطوح پروازی مطابق استانداردهای بینالمللی و کشوری با هدف راهنمایی خلبان جهت حرکت در سطوح پروازی شامل باند تاکسی وی و پارکینگ هواپیما انجام میشود.
مراحل اجرایی ساخت فرودگاه گناباد از سال ۱۳۷۲ آغاز و تا سال ۱۳۸۳ فقط باند خاکی آن اجرا شد و از آن زمان تا ابتدای سال ۱۳۹۵ بتنریزی و تکمیل پهنای باند فرودگاه به اتمام رسید.
مرحله دوم ساخت فرودگاه گناباد شامل پایانه آن نیز تیرماه ۱۳۹۴ از طریق مناقصه به پیمانکار واگذار شد و از شهریورماه همان سال گودبرداری و بتن ریزی سالن فرودگاه انجام شد و روند احداث آن در سه سال گذشته سرعت گرفت.
فرودگاه شهدای گناباد به وسعت ۲۶۰ هکتار و دارای ۲ هزار و ۷۰۰ متر باند به عرض ۶۰ متر است و تا فرودگاه مشهد ۲۷۰ کیلومتر، تا فرودگاه سبزوار ۳۰۰ کیلومتر و تا فرودگاه بیرجند ۲۱۸ کیلومتر فاصله دارد که پس از راه اندازی، سومین فرودگاه استان خراسان رضوی بعد از مشهد و سبزوار خواهد بود و با شروع به کار آن علاوه بر شهروندان گنابادی، ساکنان شهرستانهای جنوبی استان خراسان رضوی از جمله رشتخوار، مهولات، بجستان و خواف و شهرهای فردوس، سرایان، خضری و دشت بیاض در شمال استان خراسان جنوبی نیز امکان استفاده از ظرفیت این فرودگاه را خواهند داشت. پیشبینی میشود سالانه یک میلیون نفر جمعیت ساکن این مناطق از مزایای آن بهره مند شوند.
مرکز شهرستان ۹۳ هزار نفری گناباد در ۲۸۷ کیلومتری جنوب مشهد واقع است.
نظر شما