تبیین جایگاه و توانمندی های دانشگاه فسا در شانزدهین سال تاسیس

شیراز- ایرنا- همزمان با شانزدهمین سال تاسیس دانشگاه فسا ، مسوولان استانی و محلی این شهرستان به تبیین جایگاه و توانمندی های این دانشگاه در حل مسایل و مشکلات استانی و شهرستانی پرداختند.

معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری فارس، با اشاره به وجود دانشگاه‌های بزرگ و مطرحی در این استان از جمله دانشگاه شیراز و دانشگاه فسا گفت: باید از ظرفیت مطالعات پژوهشی این دانشگاه‌ها به شکل مطلوب تر و بهتری استفاده شود.

عبدالعلی کریمی، روز سه شنبه در آیین گرامیداشت شانزدهمین سال تاسیس دانشگاه فسا افزود: یکی از موارد مهم که باید با جدیت دنبال شود بحث تقویت ارتباط صنعت و دانشگاه است و صنعتگران و تولید کنندگان ما باید از ظرفیت دانشگاه‌های استان از جمله دانشگاه فسا در جهت تولید دانش بنیان بیشتر استفاده کنند.
وی، با اشاره به تاکید رهبر معظم انقلاب بر لزوم توجه به اشتغال آفرین و دانش بنیان بودن تولید در نامگذاری شعار امسال ادامه داد: قطعا بسیاری از مشکلات اقتصادی کشور و استان با رویکرد تولید دانش بنیان حل خواهد شد.
او اظهار داشت: امروز در کشور از دانش لازم برخوردار هستیم اما لازم است که این دانش تجاری سازی شود تا اقتصاد کشور به سمت شکوفایی حرکت کند.
معاون استانداری فارس افزود: یکی از مشکلات بزرگ امروز استان و به تبع آن شهرستان فسا کمبود آب است که با کمک دانشگاه‌ها و در پیش گرفتن رویکرد دانش بنیان می‌توان راه حل های علمی برای حل این بحران و مشکل ارائه کرد.

تولید دانش بنیان فرصت بی نظیری برای تقویت ارتباط صنعت و دانشگاه است
نماینده مردم شهرستان فسا در مجلس شورای اسلامی نیز، با اشاره به نامگذاری امسال به نام تولید؛ اشتغال آفرین و دانش بنیان از سوی رهبر معظم انقلاب گفت: مطرح شده بحث تولید دانش بنیان فرصت مناسبی برای تقویت ارتباط بین صنعت و دانشگاه است.
حجت الله فیروزی افزود: هزینه تولیدی که بر پایه دانش نباشد به مراتب بیشتر از تولید بر پایه دانش است و نزدیک تر شدن دانشگاه و صنعت به یکدیگر و تعامل هرچه بیشتر آنها گامی مهم در این جهت خواهد بود.
وی، ضمن تاکید بر لزوم حرکت به سمت برند سازی ادامه داد: اگر یک محصول به برند تبدیل شود مشتریان خود را به دست خواهد آورد که دانشگاه فسا این توانایی و ظرفیت را دارد که در برخی رشته‌ها دست به برندسازی بزند.
او اظهار داشت: فسا امروز به سمت صنعتی شدن پیش می رود که لازم است شرکت‌های دانش بنیان این حرکت را شتاب ببخشند و انتظار داریم دانشگاه فسا نیز با ظرفیت علمی خود به میدان بیاید تا چهره جدیدی از شهرستان در حوزه صنعت معرفی شود.

اقتصاد دانش بنیان نیازمند نقش آفرینی قوای سه گانه و بخش خصوصی است
رئیس دانشگاه فسا هم گفت: اقتصاد دانش بنیان نیازمند نقش آفرینی قوای سه گانه، نهادها، مجموعه‌های مختلف و بخش خصوصی است.
جمال فتح الهی افزود: ارتباط این دانشگاه با مجموعه‌های بخش خصوصی همچون صنایع بزرگ شهرستان، اصناف و بهره برداران بخش کشاورزی موجب خواهد شده که تولید دانش بنیان شکل گیرد، هرچند که ساز و کار آن هنوز کامل نیست.
وی، نقش رسانه ها در فرهنگ سازی جهت تولید دانش بنیان را نیز مهم توصیف کرد و ادامه داد: دانشگاه فسا عرضه کننده محتویات دانش بنیان است و ظرفیت بالای دانشگاه‌های این شهرستان در کنار حوزه‌های علمیه در دانش بنیان شدن امور نقشی بسزایی ایفا می‌کنند.
او اظهار داشت: امروز دانشگاه فسا رتبه نهم از میان ۲۳ دانشگاه جامع کشور را به خود اختصاص داده و در سطح استان نیز در جایگاه سوم قرار دارد.

تولیدی که دانش بنیان نباشد محکوم به شکست است
رئیس دانشگاه صنعتی شیراز نیز گفت: تولیدی که دانش بنیان و نوآور نباشد قطعا محکوم به نابودی و شکست است.
محمد مهدی علویان مهر افزود: نامگذاری شعارهای سال از سوی رهبر معظم انقلاب طی ۱۰ سال اخیر کلید واژه‌هایی چون تولید و اقتصاد دارد که در این زمینه نیازمند نوآوری هستیم.
وی، با اشاره به نقش آفرینی شرکتهای دانش بنیان در ایجاد اشتغال ادامه داد: این شرکتها قادر خواهند بود افراد بسیاری را مشغول به کار کنند.
او اظهار داشت: امروز دانشگاهها از تولید مدرک عبور کرده‌ و به سمت نوآوری و خلاقیت حرکت کرده‌اند که سرآغاز توسعه و ایجاد اشتغال است.
علویان مهر گفت: صنعت و دانشگاه امروز با هم همکاری دارند اما نیاز به گسترش این همکاری است که با توجه به فضای کشور، حتما شاهد گسترش این همکاری ها خواهیم بود.
در آیین گرامیداشت شانزدهمین سالگرد تاسیس دانشگاه فسا، ضمن تقدیر از روسای سال های گذشته این دانشگاه، از سرود دانشگاه فسا نیز رونمایی شد.
برپایی نمایشگاه دستاوردهای دانشگاه فسا و نمایشگاه شرکت‌های دانش بنیان از دیگر برنامه‌های جانبی آیین گرامیداشت سالگرد تاسیس این دانشگاه بود.
شهرستان فسا در فاصله ۱۳۵ کیلومتری جنوب شرق شیراز واقع است.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha