شرکت‌های دانش بنیان ۲۵ رقم جدید برنج در مازندران کشت می‌کنند

ساری - ایرنا - معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار مازندران گفت: کشت ۲۵ رقم جدید برنج با همراهی شرکت های دانش بنیان و پارک علم و فناوری به صورت آزمایشی در اراضی کشاورزی مازندران در سال زراعی آینده برنامه ریزی شده است.

به گزارش خبرنگار ایرنا، حسن خیریانپور روز چهارشنبه در نشست ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی در استانداری مازندران افزود: تا پایان سال جاری ۶۳ طرح اقتصادی مقاومتی در استان به بهره برداری خواهد رسید که بخشی از آن در ارتباط با اصلاح ارقام در باغبانی، اصلاح نژاد در دام و طیور و اصلاح بذر در زراعت است.
وی با بیان که، بهره وری و تولید برنج با اصلاح بذر با همراهی شرکت های دانش بنیان یکی از راهبردهای اساسی در تحقق اجرای اقتصاد مقاومتی در استان است، گفت: ۲۵ رقم برنج جدید در سال زراعی آینده در بخشی از اراضی کشاورزی استان کشت خواهد شد.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار مازندران ادامه داد: در صورت اجرای دقیق اصلاح بذر در استان باهدف بهره وری در تولید می توان حداکثر تا ۱۰ سال آینده از خارج شدن ارز از کشور برای واردات برنج جلوگیری کرد.
خیریانپور اضافه کرد: در کنار افزایش تولید با اصلاح ارقام برنج، باید به سمت استفاده بهینه در مصرف آب در بخش شالیزارها هم برویم که در این بین طرح هایی برای ساماندهی آبندان های استان در سال جاری برنامه ریزی شده است.
وی تصریح کرد: مهم ترین هدف در اجرای طرح های اقتصادی مقاومتی صادرات محور کردن کالاهای تولیدی و استفاده بهینه از ظرفیت های موجود است که به طور حتم تا پایان سال جاری دستاوردهای ماندگاری در حوزه صنعت، مشاغل خانگی و کشاورزی استان اتفاق خواهد افتاد.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار مازندران خاطر نشان کرد: تشکیل شورای سیاستگذاری توسعه کشاورزی در روزهای آینده با ریاست استاندار مازندران در گام اجرایی قرار خواهد گرفت که به طور حتم با برپایی این نشست ساز و کارهای حمایت از شرکت های دانش بنیان در حوزه کشاورزی منسجم تر پیش خواهد رفت.

طبق آمار جهاد کشاورزی هر ساله ۲۱۰ تا ۲۳۰ هزار هکتار شالیزارهای مازندران بسته به شرایط سال آبی زیر کشت قرار می گیرد و از این سطح بیشتر از یک میلیون تن برنج سفید برداشت می شود که نیاز بیش از ۴۰ درصدی کشور را پوشش می دهد.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha