آموزش دامداران و مراکز عرضه لبنیات سنتی چهارمحال و بختیاری در دستور کار قرار می‌گیرد

شهرکرد-ایرنا- سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری چهارمحال و بختیاری گفت: به‌منظور افزایش کیفیت شیر، آموزش دامداران و مراکز عرضه لبنیات سنتی در دستور کار قرار گیرد، همچنین جهت افزایش نظارت بر دامداری‌ها کمیته‌ ویژه‌ای با همکاری معاونت غذا و دارو، دامپزشکی و اداره‌کل استاندارد تشکیل شوذ.

به گزارش روز چهارشنبه ایرنا به نقل از روابط عمومی استانداری چهارمحال و بختیاری، محمدکاظم منزوی در کمیته استانی بهبود کیفیت بهداشتی شیر خام چهارمحال و بختیاری با اشاره به اهداف تشکیل این کمیته، اظهار داشت: بهبود سلامت جامعه، ارزیابی بهداشت شیر از مزرعه تا سفره، ایجاد رقابت در بین تولیدکنندگان تا عرضه‌کنندگان، ایجاد اشتغال و تولید ثروت و همکاری همه جانبه همه ارگان‌ها در جهت ارتقای کیفیت شیر از جمله اهداف این کمیته است.

سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری چهارمحال و بختیاری با اشاره به اینکه ۱۸ مرکز جمع‌آوری شیر در استان وجود دارد، گفت: همچنین ۵۲۳ واحد پرورش دام سنگین در استان وجود دارد که از این تعداد ۳۲۰ واحد دارای سیستم شیرسردکن هستند.

وی با بیان اینکه سالانه ۱۸۳ هزار و ۵۰۰ تن شیر توسط دام سنگین روستایی و ۸۸ هزار تن شیر توسط دام سنگین صنعتی در چهارمحال  و بختیاری تولید می‌شود، خاطرنشان کرد: ۱۳۵ خودروی حمل شیر در استان وجود دارد که از این تعداد ۸۹ خودرو حمل شیر خام در استان دارای پروانه اشتغال هستند.

منزوی تاکید کرد: به‌منظور افزایش کیفیت شیر در استان آموزش دامداران و مراکز عرضه لبنیات سنتی در دستور کار قرار بگیرد، همچنین جهت افزایش نظارت بر دامداری‌ها کمیته‌ ویژه‌ای با همکاری معاونت غذا و دارو، دامپزشکی و اداره‌کل استاندارد تشکیل شود.

سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری چهارمحال و بختیاری در پایان تاکید کرد: با همکاری سازمان صمت و اتاق اصناف برنامه‌ریزی برای بکارگیری مسوول فنی در مراکز عرضه لبنیات سنتی در دستور کار قرار بگیرد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha