اسماعیل رمضانی روز جمعه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا تاکید کرد: از این تعداد ۴۰۶ نفر با ثبت اطلاعات در سامانه رصد و ۱۳۵ نفر با دریافت تسهیلات موفق به اشتغالزایی شدهاند.
وی با اشاره به پرداخت ۲۶ میلیارد و ۸۵۰ میلیون ریال تسهیلات به هنرمندان صنایعدستی و هنرهای سنتی استان در سه ماهه نخست سالجاری افزود: از این مبلغ ۱۳ میلیارد و ۳۵۰ میلیون ریال به ۴۴ طرح مستقل، هفت میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال به پنج طرح پشتیبان و ۶ میلیارد ریال به ۸۶ طرح تبصره ۱۸ پرداخت شد.
رمضانی به صدور و یا تمدید یکهزار و ۳۰۶ فقره مجوز فعالیت صنایعدستی و هنرهای سنتی چهارمحال و بختیاری در سه ماهه نخست سالجاری اشاره و تصریح کرد: از این تعداد ۷۹۹ فقره مربوط به پروانههای تولید انفرادی و کارگاهی، ۱۵ فقره مختص اعلامیه تاسیس کارگاه، ۲۱۴ فقره مرتبط با کارت شناسایی هنرمندان و ۲۷۸ فقره مجوز فعالیت مشاغل خانگی در استان بوده است.
وی یادآور شد: در این مدت ۱۴ بازارچه موقت، ۲۲ نمایشگاه، ۵۵ دوره آموزشی کوتاهمدت و ۱۲۰ دوره آموزش شاغلان برای فعالان صنایعدستی و هنرهای سنتی استان برگزار شد.
به گزارش ایرنا، هماکنون ۱۲ هزار هنرمند صنایعدستی و هنرهای سنتی در این استان مجوز فعالیت دارند که از این تعداد پنج هزار و ۵۰۰ تا ۶ هزار نفر بهصورت مستمر فعال هستند.
هماکنون ۲۵۶ رشته صنایعدستی و هنرهای سنتی در کشور فعال است که از این تعداد یک سوم برابر ۸۰ رشته در این استان فعال است.
بافتههای داری مانند فرشبافی، گلیمبافی، جاجیمبافی و قالیبافی، چوخابافی، نمدمالی، کلاهمالی، میناکاری، گیوهدوزی، سرمهدوزی، منبتکاری، سفالگری، خورجینبافی، سیاهچادربافی، قفلسازی، حجاری، گرهچینی، احجام فلزی، خاتم و مشتقات آنها از مهمترین صنایعدستی و هنرهای سنتی شهری، روستایی و عشایری چهارمحال و بختیاری به شمار میرود.
نظر شما