به گزارش خبرنگار ایرنا، پژمان نوروزی روز چهارشنبه در نشست با مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی چهارمحال و بختیاری تاکید کرد: سهمیه تسهیلات صنایعدستی و هنرهای سنتی استان از محل تبصره ۱۸ در سال ۱۴۰۰ برابر ۲۳۰ میلیارد ریال بوده است.
وی افزود: با پیگیریهای انجام شده ۲۹۰ میلیارد ریال تسهیلات صنایعدستی در چهارمحال و بختیاری جذب و پرداخت شد که ۶۰ میلیارد ریال بیشتر از سهمیه استان بوده است.
نوروزی تصریح کرد: با پرداخت این میزان تسهیلات زمینه اشتغال مستقیم برای ۴۰۰ نفر در حوزه صنایعدستی و هنرهای سنتی چهارمحال و بختیاری فراهم شد.
وی یادآور شد: صندوق کارآفرینی امید چهارمحال و بختیاری با پرداخت این میزان تسهیلات در حوزه صنایعدستی و هنرهای سنتی رتبه برتر کشور را در این بخش کسب کرد.
مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی چهارمحال و بختیاری نیز گفت: در سال گذشته در مجموع ۴۲۹ میلیارد ریال انواع تسهیلات از منابع مختلف برای توسعه و رونق صنایعدستی و هنرهای سنتی این استان پرداخت شد.
علیرضا جیلان تاکید کرد: از این مبلغ ۱۸۸ میلیارد و ۶۰۰ میلیون ریال در حوزه مشاغل خانگی و ۲۴۰ میلیارد و ۴۰۰ میلیون ریال در بخش تبصره ۱۸ بوده است.
وی افزود: سال گذشته براساس آمار سامانه رصد زمینه اشتغال یکهزار و ۱۹۹ نفر و براساس مجوزهای صادر و تمدید شده زمینه اشتغال یکهزار و ۹۹۴ نفر در چهارمحال و بختیاری فراهم شده است.
جیلان تصریح کرد: در سال گذشته ۲ فقره پروانه تولید کارگاهی، ۲ هزار و ۷۲۷ فقره پروانه تولید انفرادی، ۳۶ فقره اعلامیه تاسیس کارگاه و ۸۴۸ کارت شناسایی برای هنرمندان صنایعدستی و هنرهای سنتی استان صادر شد.
وی یادآور شد: در این مدت ۳۱ فقره پروانه تولید کارگاهی، یکهزار و ۶ فقره پروانه تولید انفرادی، ۱۱ فقره اعلامیه تاسیس کارگاه و هفت کارت شناسایی برای هنرمندان صنایعدستی و هنرهای سنتی استان تمدید شده است.
جیلان اظهار داشت: در سال گذشته یکهزار و ۳۰ کیلوگرم انواع محصولات نمدی به ارزش ۱۲ هزار و ۳۶۰ دلار از چهارمحال و بختیاری به کشورهای خارجی صادر شده است.
به گزارش ایرنا، هماکنون ۱۲ هزار هنرمند دارای مجوز برای فعالیت در ۹۱ رشته صنایعدستی و هنرهای سنتی مناطق شهری، روستایی و عشایری چهارمحال و بختیاری وجود دارد.
صنایعدستی و هنرهای سنتی چهارمحال و بختیاری دارای ۹ نشان بینالمللی یونسکو و ۴۸ نشان ملی است.
بافتههای داری مانند فرشبافی، گلیمبافی، جاجیمبافی و قالیبافی، چوخابافی، نمدمالی، کلاهمالی، گیوه دوزی، سرمهدوزی، منبتکاری، سفالگری، خورجینبافی، بافت سیاه چادر، قفلسازی، حجاری، گرهچینی، احجام فلزی خاتم و مشتقات آنها شاخصترین رشتههای صنایعدستی و هنرهایی سنتی چهارمحال و بختیاری بهشمار میرود.
مدیر صندوق کارآفرینی امید استان خبر داد:
جذب ۱۲۶ درصد سهمیه تسهیلات صنایعدستی در چهارمحال و بختیاری
۳ خرداد ۱۴۰۲، ۲۰:۵۳
کد خبر:
85121360
شهرکرد_ ایرنا_ مدیر صندوق کارآفرینی امید چهارمحال و بختیاری گفت: ۱۲۶ درصد سهمیه تسهیلات صنایعدستی صندوق کارآفرینی امید این استان در سال۱۴۰۱ جذب شده است.
اخبار مرتبط
-
۴۲۹ میلیارد ریال تسهیلات رونق صنایعدستی در چهارمحال و بختیاری پرداخت شد
شهرکرد- ایرنا- سرپرست معاونت صنایعدستی و هنرهای سنتی ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی…
-
امسال ۶۰۱ شغل در حوزه صنایعدستی چهارمحال و بختیاری ایجاد شد
شهرکرد- ایرنا- سرپرست معاونت صنایعدستی و هنرهای سنتی ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی…
-
۱۱۰ میلیارد ریال تسهیلات صنایعدستی مشاغل خانگی در چهارمحال و بختیاری پرداخت شد
شهرکرد- ایرنا- معاون صنایعدستی و هنرهای سنتی ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی چهارمحال…
نظر شما