بسته اشتغالزایی برای طرح در قرارگاه ملی کاهش نرخ بیکاری استان کرمانشاه تدوین شد

کرمانشاه - ایرنا- معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کرمانشاه از تدوین بسته اشتغالزایی ۶ وجهی برای طرح در قرارگاه ملی کاهش نرخ بیکاری استان کرمانشاه خبر داد و گفت: کاهش نرخ بیکاری و ایجاد اشتغال یکی از ماموریت های اصلی مدیران استان است.

به گزارش روز سه‌شنبه ایرنا؛ «بهزاد باباخانی» در جلسه هماهنگی تشکیل قرارگاه کاهش نرخ بیکاری استان کرمانشاه در استانداری ، افزود: دستور رئیس جمهور برای تشکیل قرارگاه ملی کاهش نرخ بیکاری یکی از بهترین مصوبات سفر است و فرصت طلایی پیش روی استان قرار داده تا از آن برای طرح مشکلات استان در سطح ملی و انجام اقدامات اساسی برای کاهش نرخ بیکاری استفاده کنیم. 

وی اظهار کرد: در این قرارگاه که قرار است بزودی به ریاست معاون اجرایی رئیس جمهور تشکیل شود برنامه ها و مطالبات بسیار مهمی از طرف استان تدوین و طرح خواهد شد.

باباخانی افزود: بسته ۶ وجهی شامل "راه اندازی پروژه های ضربتی اشتغال زا که موانع در سطح ملی دارند، رفع مشکلات و موانع سرمایه گذاری خارج از اختیار استان، بسته مشوق های سرمایه گذاری، بسته پیشنهادی سرمایه گذاری شرکت های وابسته به دولت، بسته مجوزهای اشتغالزا مورد نیاز استان و بسته زیرساخت های مورد نیاز توسعه اشتغال در استان تهیه و به عنوان مطالبه استان در قرارگاه ملی مطرح خواهد شد.

در بیست و هشتمین سفر استانی رییس جمهور که روز پنجشنبه ۲۳ تیرماه به استان کرمانشاه انجام شد ۲۰۰ طرح برای توسعه استان به تصویب رسید که براساس اعلام رییس جمهور در نشست خبری پایان سفر ۱۱ طرح مربوط به کاهش نرخ بیکاری و ایجاد اشتغال است.

استان کرمانشاه بیش از ۲ میلیون نفر جمعیت در ۳۴ شهر و ۲ هزار و ۵۹۰ روستا دارد و براساس اعلام رسمی مرکز ملی آمار ایران، نرخ بیکاری فصل بهار سال ۱۴۰۱ این استان ۱۵.۴ درصد است.

براساس اعلام مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای استان کرمانشاه از جمعیت ۲ میلیون نفری استان کرمانشاه، ۶۰۰ هزار نفر در رده سنی مربوط به اشتغال قرار دارند و از این تعداد ۹۸ هزار نفر بیکارند.

«یاور محمدی» افزود: از میان ۹۸ هزار نفر بیکار استان، ۳۸ هزار نفر معادل ۴۰ درصد آنها دانش آموخته دانشگاه هستند که بدلیل عدم مهارت عملی، نمی توانند شغل پیدا کنند.

وی با اشاره به اینکه میانگین نرخ بیکاری در استان کرمانشاه بالاتر از میانگین کشوری است، یکی از دلایل اصلی آن را عدم آموزش مهارتی و عملی دانش آموختگان عنوان کرد.

محمدی در ادامه نرخ بیکاری مردان استان را ۱۴ درصد و زنان را ۱۹ درصد عنوان کرد.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha